Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Κύπελλο ΕΠΣΑ - 3η φάση: Πέρασε η Διάνα Ηλιούπολης - Αποκλείστηκε η Ηλιούπολη

Μια ευχάριστη και μια δυσάρεστη έκπληξη για τις ομάδες της Ηλιούπολης που διεκδίκησαν χθες την πρόκριση για την 4η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Η Ηλιούπολη αποκλείστηκε με 1-0 από τον Ιάσσονα Ιλίου, ενώ η Διάνα πέρασε με 2-0 κόντρα στο Κουκάκι.

Αναλυτικά:

Διάνα Ηλιούπολης - Κουκάκι 2-0

Παίζοντας ανά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, η Διάνα Ηλιούπολης επικράτησε 2-0 του Κουκακίου στο Ρουφ και πήρε την πρόκριση για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου. Οι “κόκκινοι” (φορούσαν μπλε στον χθεσινό αγώνα) δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από το σύνολο του Παναγιώτη Γκίκα, το οποίο παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές λόγω πρωταθλήματος.

Στο 37′ έγινε το 1-0 από φάουλ του Καλουδιώτη και πλασέ του Μπελέρη από κοντά, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 76′ χάρη σε όμορφη ατομική ενέργεια του Μαρζέλου που μπήκε από τα δεξιά και πλάσαρε τον Κουρνέτα.

Κουκάκι (Παναγιώτης Γκίκας): Κουρνέτας-Λεωνίδας, Στυλιανίδης, Γεωργαλάς, Φιλιόπουλος, Κασιμιώτης (70′ Χατζηγρηγορίου), Σταμούλης, Βέλλης (83′ Φέρκο), Στασινόπουλος (83′ Παπαμιχαλόπουλος), Τζαμπάσης, Ανδριόλας, Κοτζαμάνης.

Διάνα (Γιάννης Ταπραντζής): Κόρρας, Βογιατζόπουλος (80′ Κώτσης), Λουτσάι, Μπελέρης, Φραγκάκος Λ., Κουταλακίδης (55′ Μπαλαφούτης Α.), Καλουδιώτης, Σταθακόπουλος, Παππάς, Μπαλαφούτης Χ., Τσαβαλιάς (60′ Μαρζέλος).Απέκλεισε την Ηλιούπολη ο Ιάσονας

 Ηλιούπολη - 
Ιάσονας 0-1

Σπουδαία πρόκριση για τον Ιάσονα Ιλίου κόντρα στην Ηλιούπολη στο γήπεδο “Χρήστος Παυλίδης” του Ταύρου. Οι “κυανόλευκοι” παίζοντας έξυπνα επικράτησαν 1-0 και σημείωσαν την πρώτη επιτυχία της σεζόν μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Χρυσός σκόρερ ήταν ο Ρώιμπας στο 32′ με γυριστή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Καράμπελα. Οι “κυανέρυθροι” εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές αλλαγές, προσπάθησαν να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, αλλά το συγκρότημα πήρε την πρόκριση και παράλληλα ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Ηλιούπολη (Μάκης Μπαλαγιάννης): Χρανιώτης, Ξηροκώστας, Ζιάι, Χουχουλής, Μπούρσαλης (46′ λ.τρ. Λαμάι), Μελετιάδης, Μιχάλης (73′ Γεμιστός), Παναγιωτόπουλος (80′ Ορφανός), Ντα Κόστα, Παπαχρήστου, Μπουργάνης.

Ιάσονας (Γιώργος Καλύβας): Μητρούσης, Ρώιμπας, Καράμπελας, Κωνσταντόπουλος Α., Βασιλάκος Β., Αγγελόπουλος, Κοντούλης (55′ Καριατλής), Κωνσταντόπουλος Ι., Δουληγέρης (70′ Κολίτσι), Σωτηρόπουλος (60′ Μανδαμαδιώτης), Ξενάκης.

Πηγή: www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου