Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Β' κατηγορία ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής

Εκτός έδρας νίκες για τον ΑΟ Ν.Αργυρούπολης (4-3 τον Ηρακλή Περιστερίου) και το Καλαμάκι (2-1 τους Αμπελόκηπους), ισοπαλία 1-1 στο Μπραχάμι για τον Άγιο Δημήτριο με τα Ιλίσσια 2004 για το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου.

Στον 2ο Όμιλο η Τερψιθέα Γλυφάδας ηττήθηκε από τον Άτταλο στο Μενίδι με σκορ 3-2, ενώ η Δάφνη Π.Φαλήρου απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τον Παράδεισο στο Μαρούσι.

Στον 3ο Όμιλο μόνο ο Άγιαξ Ταύρου νίκησε (3-0 τα Βριλήσσια). Το Παλαιό Φάληρο εντός και η Λαύρα Αργυρούπολης εκτός ηττήθηκαν με 2-0 από το Τριφυλλιακό και 4-1 από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου αντίστοιχα.


Αμπελόκηποι - Καλαμάκι 1-2


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των τυπικά γηπεδούχων Αμπελοκήπων (ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας) σημείωσε το Καλαμάκι που επικράτησε με 2-1.

Στο 63’ ο Καφετζής άνοιξε το σκορ για την ομάδα των νοτίων προαστίων με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να πλασάρει

τον Ζαραδέλη στο 68’ για το 2-0. Οι Αμπελόκηποι που είχαν δοκάρι στο 11’ σε κεφαλιά του Πίστα μείωσαν στο 74’ με τον Καραμπιτσιάννη.

Αμπελόκηποι: Ζαραδέλης, Σμυρλιάδης (70′ Κίτσος), Τσέλιος, Βάσιλας, Νικολακόπουλος, Κουκουμάφτσης, Καραμπιτσιάννης, Μπεκιράϊ, Πίστας, Τοπάλης (70′ Γεωργαλί), Ανδριόπουλος (69′ Σιμονιάν).

Καλαμάκι: Χαλιμούρδας, Μποφίλιος (79′ Κοτόπουλος), Λαυρένιουκ, Καρανικόλας, Μ. Γεροντάρης, Γιοβανόπουλος, Κουκοβίνης (72′ Αργύρης), Ν. Γεροντάρης (46′ Καφετζής), Τρέκο, Αθανασίου, Ιωακειμίδης.


Άγιος Δημήτριος - Ιλίσσια 2004 1-1

Δυνατό ματς διεξήχθη στο Μπραχάμι μεταξύ του Αγίου Δημητρίου και των Ιλισίων 2004. Πέρα από τελικό 1-1, αξίζει να σταθούμε στο μικροεπεισόδιο που συνέβη λίγο πριν την σέντρα. Ο Πρόεδρος των φιλοξενούμενων, Παντελής Ξενιτίδης, δέχθηκε επίθεση από τον Πρόεδρο του συλλόγου του Μπραχαμίου, Μανώλη Τζινευράκη, και ορισμένα άτομα αγνώστων στοιχείων. Οι τελευταίοι είχαν εντολή να απομακρύνουν από τον αγωνιστικό χώρο τον Πρόεδρο των Ιλισίων κι ας ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα, όπως συνηθίζει.

Στα αγωνιστικά, η βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι τα έδωσαν όλα για το τρίποντο. Στο 64′ ο Ζησόπουλος άνοιξε το σκορ για τους “κυανέρυθρους” φτάνοντας τα δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Πάντως, ο Σόκλας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 86′ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Ντούσκο σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά για το τελικό 1-1. Πλέον, οι δύο σύλλογοι έχουν από επτά βαθμούς στην κορυφή.

Άγιος Δημήτριος: (Βαγγέλης Φωτουλάκης): Μανέας, Σμυρλής, Αλβάρο, Κυριάκης, Τσαρούχης, Φειδάς, Ζενάι (60′ Ζησόπουλος), Κοκλίδης (46′ Μανιάτης), Χαραλαμπόπουλος (75′ Στρατής), Κασιμάτης, Στεφανιδάκης.

Ιλίσσια 2004: (Περικλής Παπαζαφειρόπουλος): Λώλος, Βαλσάμης, Μαλάι (92′ Ρούτσι), Μπίτης, Χ. Παναγόπουλος, Δασκαλόπουλος, Τριάντος (65′ Ρέντζιος), Σόκλας, Ντούσκο (89′ Πρέντζας), Ρέτσκα, Ρισβάς.

Παράδεισος - Δάφνη Π.Φαλήρου 0-0

Σε ισοπαλία 0-0 υποχρέωσε τον Παράδεισο η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων που όμως δεν είχαν αποτέλεσμα. Η ομάδα των βορείων προαστίων είχε αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο μισό του αγώνα με τους Πέττα, Στούλη και Καραλή χωρίς όμως να καρποφορήσουν.

Παράδεισος: Βάγγερ, Μότσιος, Πελεκάνος, Στούλης, Χαβενετίδης, Ν. Καραλής, Πέτρουλας, Γ. Καραλής (65′ Τρακάκης), Πέττας, Δήμος (70′ Παπαδόπουλος), Γεωργακόπουλος (85′ Καλαμπόκης)

Δάφνη Π.Φαλήρου: Σκανδαλάκης, Κακάζης, Λυκουρόπουλος, Γιουκάκης, Τσαγκάρης, Χατζηαντωνίου, Μίχος (73′ Καράτι), Ποζίδης, Καλλιοντζάκης (89′ Βενάρδος), Ντερβισάι, Καρζής.

Ρεπορτάζ αγώνων: www.stoplekto.gr

Όλα τα αποτελέσματα της Β' Κατηγορίας:

1ος Όμιλος


2ος Όμιλος


3ος Όμιλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου