Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Προκρίθηκαν τα Σούρμενα με σαρωτικό σκορ 4-0 επί του Διαγόρα Αιγάλεω

Εντυπωσιακή πρόκριση για τα Σούρμενα σήμερα το μεσημέρι κόντρα στον Διαγόρα Αιγάλεω.

Οι “ροσσονέρι” εμφανίστηκαν με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεσή τους και επικράτησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα 4-0 στο Ελληνικό.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 12′ από τον Τσουρουφλή, ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το 1-0 αξιοποιώντας την πάσα του Ζιώγα.

Τα υπόλοιπα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γιοματάρη να ανοίγει τον δρόμο στο 53′. Ο νεαρός εξτρέμ κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0. 

Στο 59′ ο Γιοματάρης βρήκε τον Μπόκια και ο τελευταίος από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 84′ ο υψηλόσωμος επιθετικός σημάδεψε τον Φύτρο, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του για το τελικό 4-0.

Πανηγυρικά και άκρως νεανικά στους 16” ο “Δικέφαλος” που αποδεικνύει, ξανά, ότι το ταλέντο στο σύλλογο ρέει άφθονο.

Σούρμενα (Μ. Κάτσικας): Τσιτσίλιας, Μετλλίου (70′ Φύτρος), Ζιώγας, Λίτσας, Τσακύρης, Μανωλιάδης (63′ Φέρτης), Γκοβίλας, Πρέκας, Γιαννόπουλος (57′ Μπόκιας), Τσουρουφλής, Γιοματάρης K.

Διαγόρας (Α. Χατζής): Στρούμπουλης, Μυτιληναίος (46′ Τσόπας), Κορομπίλης, Μόσχου, Μαρτίνος Α., Γεωργούλης, Μαρτίνος Μ., Παπανικολάου, Καραγεώργος, Τσεκούρας (46′ Λαγγουράνης), Παπαγεωργίου (63′ Βιδάκης).

Πηγή: www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου