Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ - Βαθμολογία

Όμορφο και αποτελεσματικό Σαββατοκύριακο είχαν οι τρεις ομάδες της Ηλιούπολης που αγωνίζονται στον 2ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Η Ηλιούπολη νίκησε με 2-0
το Χαϊδάρι και το έπιασε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης αποσπώντας ισοπαλία εκτός έδρας γκρέμισε από την 1η θέση τον Μικρασιατικό, ενώ η Διάνα σάρωσε με 3-0 την Ειρήνη Πετρούπολης.


Ηλιούπολη - Χαϊδάρι 2-0

Με το καλύτερο τρόπο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Ηλιούπολη μετά τον αποκλεισμό που γνώρισε στο Κύπελλο ΕΠΣΑ από τον Ιάσονα αφού επικράτησε με 2-0 στο γήπεδο Ταύρου Β' του Χαϊδαρίου.

Ο "Ήλιος" που πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα ανέβασε στροφές στην επανάληψη και κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι σε ένα σύνολο που δεν παρουσίασε καλή εικόνα και δικαίως γνώρισε την ήττα.

Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52′ με τον Γεμιστό να γράφει το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε περισσότερη ώθηση στους παίκτες του Μάκη Μπαλαγιάννη, με τον Ορφανό στο 57′ να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Στη συνέχεια, οι κυανέρυθροι κατέβασαν ταχύτητα με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους

Ηλιούπολη (Μάκης Μπαλαγιάννης) Μητρογιάννης (84′ λ.τρ. Γουλής), Θάνος, Ζιαμπάρας, Μεσσίνι, Χουχουλής, Λαμάι, Ζουμπουνέλης, Ορφανός, Γεμιστός , Γάγγος, Μπουργάνης (32′ Ντα Κόστα, 79′ λ.τρ. Ζιάι).

Χαϊδάρι (Μανώλης Παπαδόπουλος) Τικταπανίδης, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης (65′ Κοτσολάκος), Πανταζογλου, Μπατής, Καρώνας (65′ Καλαμπαλίκης), Χριστούλης, Σαλαπάτας, Μουρεζίνης (56′ Ρούσσα), Λέκκας.

ΑΟ Μικρασιατικός - Φωστήρας Ηλιούπολης 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Μικρασιατικό και τον Φωστήρα Ηλιούπολης με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αποδώσουν το ποδόσφαιρο που γνωρίζουν στο α' μέρος αφού έπεσαν πάνω σε έναν… διαβασμένο αντίπαλο που αρκετές φορές χτύπησε στην κόντρα επίθεση.

Μάλιστα σε μια από τις αντεπιθέσεις του, το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα κέρδισε πέναλτι όταν ο Μπακριτζόγλου στο 31′ ανατράπηκε από τον Κουλίρα, με τον ο Β. Ασωνίτη ωστόσο να αστοχεί από τα έντεκα βήματα. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 41′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Σάχου πάσαρε στον Φάρο και ο τελευταίος με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη, οι κιτρινόμαυροι αμύνονταν μαζικά πίσω από τη σεντρα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να πιέσουν το Φωστήρα. Οι νεοφώτιστοι μάλιστα στο 51′ έφτασαν κοντά στο γκολ όμως ο Χρήστος Μποτσιβάλης είδε την προβολή του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Μωραΐτη.

Η πίεση των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 76′ όταν ο Φραγκής με σέντρα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Κρασσά και ο νεαρός αμυντικός με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στα τελευταία λεπτά, ο Μικρασιατικός ενέτεινε την πίεση του όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης) Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Κουλίρα, Κρασσάς, Κολοβός Η. (61′ Ντατίς), Πρασσάς, Άρντιτ, Γεροκώστας (46′ Πετρίτσης), Κολοβός Α., Φερατάι (46′ Μποτσιβάλης).

Φωστήρας Ηλιούπολης (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραϊτης, Χρήστου (55′ Περώνης), Σκεμπές (69′ Τοπάλλι), Ασωνίτης Β., Νάσκο, Μπαρδάκης, Φάρος, Σάχου, Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης, Μπακιρτζόγλου (50′ Σπυρόπουλος).

Πηγή: www.stoplekto.gr

Διάνα Ηλιούπολης - Ειρήνη Πετροόυπολης 3-0

Άνετα η Διάνα "καθάρισε" στον αγώνα με την ουραγό της βαθμολογίας Ειρήνη Πετρούπολης.

Το πρώτο γκολ πέτυχε με πέναλτι (13') ο Καλουδιώτης. Χρυσή αλλαγή (63') αποδείχτηκε ο Τζαβαλιάς που επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο διπλασίασε τα τέρματα (70') για να κλείσει ο ίδιος το σκορ στο 85'.

Διάνα (Γιάννης Ταπραντζής): Κόρρας, Φραγκάκος Λ. (84′ Φραγκάκος Η.), Λουτσάι, Μπελέρης, Απέργης, Βιτωράτος, Καλουδιώτης, Μαρσέλο (73' Μπαλαφούτης Α.), Παππάς (63' Τζαβαλιάς), Μπαλαφούτης Χ., Σταθακόπουλος.

Όλα τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:



Η βαθμολογία του 2ου Ομίλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου