Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Γ' Εθνική, 4ος Όμιλος: Τα αποτελέσματα της 4ης Αγωνιστικής - Βαθμολογία


Κρατάει την 1η θέση στον 4ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής με 12 βαθμούς ο Ιάλυσος μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Αστέρα Βάρης.

Δυο βαθμούς πιο πίσω ο Φωστήρας που κέρδισε
για πρώτη φορά στην ιστορία μέσα στη Νίκαια τον Ιωνικό (1-0).


Παράπονα έχουν οι Αλιμιώτες για την ακύρωση γκολ της ΑΟΤ Καλαμακίου επί του Ηλυσιακού ο οποίος βγήκε κερδισμένος με 1-0, ενώ η ΑΟ Γλυφάδας δεν άντεξε την πίεση του ΟΦΗ που πέρασε σαν άνεμος (3-0) από το νότιο προάστιο.

Ιάλυσος - Αστέρας Βάρης 2-0

Την κούρσα του 4ου ομίλου εξακολουθεί και οδηγεί ο Ιάλυσος που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Βάρης στο παιχνίδι πρόλογος για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου κάνοντας παράλληλα το 4x4. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το απόλυτο και να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου δείχνοντας ότι αποτελούν μέχρι στιγμής την ευχαριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.


Αντίθετα, η τύχη σε ακόμη ένα ματς γύρισε την πλάτη στο σύλλογο της Βάρης αφού -παρότι μπήκε δυνατά στο ματς- δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Το συγκρότημα του Πέτρου Μίχου δεν μπήκε δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να το πληρώσει όμως ο Αστέρας δεν μετέτρεψε τις ευκαιρίες σε γκολ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 19′ χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Μαθιός. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους νησιώτες οι οποίοι στο 28′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Χατζηκοσμά.

Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι με αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει μέχρι τέλους.

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Λιόσης, Καρπαθάκης, Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης (84′ Χειμωνέτος), Κοκκίνης, Χατζηκοσμάς (46′ Σταύλας), Μαθιός (55′ Χατζηπέτρος), Κοιλιάρας.

Αστέρας Βάρης: Τερακανίδης, Μητσόπουλος, Καραμπάς, Χόρτσας, Βασιλείου, Αγκόλι, Ανδριανόπουλος, Παπασάβας (69′ Ιβάνοφ), Κουριουκίδης (64′ Χατζησάββας), Πασαλιδης, Ντάγερκας, (59′ Νικολέτος)

Ιωνικός - Φωστήρας Ταύρου 0-1

Η αποστολή του ήταν δύσκολη εξ αρχής και αυτό διότι καλούνταν να παίξει σε ένα δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε μια ομάδα της οποίας η δυναμική είναι τεράστια. Παρ' όλα αυτά, ο Φωστήρας έφερε εις πέρας το έργο του αφού απέδρασε με το διπλό από τη Νεάπολη επικρατώντας με 1-0 του Ιωνικού μπροστά σε 1000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου παρουσιάστηκε διαβασμένο στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας να μην έχει επηρεαστεί καθόλου από την ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Τρίγλια. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρότι είχαν την ανούσια υπεροχή δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία του Γιώρα με αποτέλεσμα να το πληρώσουν. Στην επανάληψη, το ματς δεν είχε πολύ καλό ρυθμό, ωστόσο ο Κώστας Ψυρόπουλος κρατούσε το καλύτερο για το τέλος.

Συγκεκριμένα στο 67′ ο Καλαματιανός προπονητής αποφάσισε να περάσει στο γήπεδο τον Νίκο Στάμο, και 8′ αργοτερα ο Τρικαλινός άσος δικαίωσε τον έμπειρο προπονητή για την επιλογή να τον ρίξει στο γήπεδο αφού πέτυχε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά χάνοντας ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Κρητικού να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Γιώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φωστήρας μέχρι χθες σε όσα παιχνίδι είχε δώσει με τον Ιωνικό στη Νεάπολη ποτέ δεν είχε καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης κάτι που το πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής βάζοντας τέλος σε μια αρνητική παράδοση.

Ιωνικός (Λευτέρης Βασιλειάδης): Αρχοντάκης, Τσαφταρίδης, Κατσίκιας, Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Καραχάλιος Α. (78′ Καραχάλιος Π), Ζαφειρίδης, Ρόβας, Γεωργακόπουλος (50′ Ντούλιας), Αθανασόπουλος (60′ Παντελίδης).

Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ντάφλας, Ζαγοριανός (82′ Καϊμακαμούδης), Όγκμποε (67′ Στάμος), Δωροβίνης. Λάσκαρης (90+2 Ποστόλης).

Ηλυσιακός - ΑΟΤ Αλίμου 1-0


Συνεχή βελτίωση παρουσιάζει ο Ηλυσιακός ο οποίος κατάφερε να πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας αυτή τη φορά με 1-0 του ΑΟΤ Αλίμου που παρέμεινε ουραγός δίχως να έχει συγκεντρώσει βαθμό ακόμη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Η ομάδα από του Ζωγράφου με τέρμα που πέτυχε
ο Θανόπουλος στο 27′ μετά το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα, Αμουτζάκη κατάφερε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση στη συνέχεια αφού δημιούργησαν τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα ενώ έχουν παράπονα για τη φάση του 78′. Συγκεκριμένα, ο Καζαντζής σκόραρε μετά τη σέντρα του Σάμιου όμως ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα έπειτα από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων οι οποίοι θεωρούν ότι κακώς δεν μέτρησε το τέρμα, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν με παίκτη λιγότερο το ματς στις καθυστερήσεις (90+3) λόγω αποβολής του Σαμπανάι με δεύτερη κιτρινη ενώ στο 81′ ο Φούντας είχε δοκάρι για τον Ηλυσιακό σε εκτέλεση φάουλ.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση των φιλοξενούμενων, άγνωστοι επιτέθηκαν στο λεωφορείο του ΑΟΤ Αλίμου ρίχνοντας αντικείμενα που είχαν σαν αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματίες.

Ηλυσιακός (Μάρκος Μαυρομάτης): Κουρεπίνης, Σίσκος, Φούντας, Συριόπουλος, Μπίρης, Αμανατίδης, Φλέγγας, Γκουτσούλας (70′ Σαμπανάι), Ξαγοράρης (88′ Χατζηγιαννάκος), Θανόπουλος, Πουλάκος (58′ Μέξης).

ΑΟΤ Αλίμου (Δημήτρης Καλύκας): Αμουτζάκης, Κόπελας, Γωργάκης, Καραγιάννης, Αφράτης, Κατσαδούρος (77′ Νικολάου), Σαμιώτης, Πετούσης (59′ Παυλίδης), Σάμιος, Χρήστου (59′ Μανωλιάς), Καζαντζής.

ΑΟ Γλυφάδας - ΟΦΗ 0-3


Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο ΟΦΗ επικράτησε στην Γλυφάδα με 3-0 της ομώνυμης ομάδας και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μετά την Κηφισιά σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Νίκου Γκουλή παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα βελτιώνοντας τη βαθμολογική του θέση στην κατάταξη.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να μπουν στο πνεύμα του αγώνα και ασφαλώς σημαντικό ρόλο έπαιξε η φάση του 5′ όταν ο Ιωάννου αστόχησε μέσα από την περιοχή και στην αμέσως επόμενη φάση ο Περογαμβράκης με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν δυο τα τέρματα τους στο α' μέρος, όμως το σουτ του Πόποβιτς κοντά στο ημίωρο τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Ζιώγκα.

Το 2-0 ήρθε από ένα τραγικό λάθος που έκανε ο τερματοφύλακας Ζιώγκας, με τον Πόποβιτς στο 62′ να εκτελεί το κόρνερ, με τη μπάλα να φεύγει από τα χέρια του νεαρού γκολκίπερ και να καταλήγει στα διχτυα. Στο 80′ ο Ραπτάκης με κοντινή προβολή έκανε το 3-0 βάζοντας τον ιδανικό επίλογο για την Κρητική ομάδα.

ΑΟ Γλυφάδας (Νίκος Κωτσοβός): Ζιώγκας, Τσιτσοφώτος, Σινάνι, Παϊκόπουλος, Κόντι, Μπούμπας, Παντελής (48′ Αραμπατζής), Παναγόπουλος (68′ Δωματιώτης), Καλογιάννης, Ιωάννου, Κωτσοβός (75′ Κορκόντζελος)

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Κασμερίδης, Μπολάκης, Βιγιαφάνε, Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμας, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς (80′ Τζέκος), Περογαμβράκης (85′ Κουσίδης), Πατηνιώτης (30′ λ. τρ. Κοιλιάρας).

Όλα τα αποτελέσματα:


Πηγή: www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου