Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ - Βαθμολογία

Δεν τα κατάφερε ο ΓΣ Αργυρούπολης και ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από το πρωτοπόρο Αιγάλεω που διεύρυνε στους 5 βαθμούς τη διαφορά από τη 2η θέση.

Σαν άνεμος πέρασε ο Χαραυγιακός από το Ρουφ
πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη με 4-1 επί της τοπικής ομάδας.

Νίκη των Σουρμένων επί του ουραγού Αττικού με σκόρ 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ έχασε και η Θύελλα Αγ. Δημητρίου στον Βύρωνα από τη Δόξα.

Γ.Σ. Αργυρούπολης - Αιγάλεω 1-2

Η απίστευτη πορεία που πραγματοποιεί το Αιγάλεω στο 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ δεν λέει να σταματήσει με τίποτα αφού η ιστορική ομάδα πέρασε και από την Αργύρουπολη επικρατώντας με 2-1 κάνοντας το 6x6.

Το “Σίτι” που διατήρησε την διαφορά του από τους υπόλοιπους διώκτες του, και έχοντας έξι νίκες σε ισάριθμα ματς παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο δείχνοντας ότι με ανάλογες εμφαν;iσεις δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Από την άλλη, ο Γ.Σ. Αργυρούπολης πάλεψε αρκετά, ωστόσο η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με τον Λοιζίδη στο 21′ να έχει δοκάρι. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 35′ ο Φουκαράς με έναν κεραυνό νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 1-0.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 68′ όταν ο Δρακωντίνης έπειτα από τα πλάγιο του Μ. Παπαντωνάκη έκανε το 1-1. Το τέρμα αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του Γιώργου Σουρλή που απάντησαν άμεσα όταν ο Τζαφεράκος εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην άμυνα των οράνιε και με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 2-1.

Στο 84′ το Αiγάλεω είχε ακόμη μια σημαντική στιγμή όμως το φάουλ του Πασά σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ 1′ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα οι αμυντικοί του Γ.Σ. Αργυρούπολης απομάκρυναν πάνω στη γραμμή το σουτ του Λοϊζίδη.

Αργυρούπολη: Λεβέντης Δ-Ε., Τσάκαλος (55′ Ακογλάνης), Παπαντωνάκης Ν, Παπαντωνάκης Μ., Παπακωνσταντίνου (80’ Αγγελόπουλος), Ντούβλης, Λεβέντης Δ-Ι, Υφαντής, Κωνσταντινίδης (80’ Πάλογλου), Κοκκινέλης, Δρακοντιδης.

Αιγάλεω: Τσαϊλάκης, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Ναυπλιώτης, Παπαθανασίου, Σταύρου, Λοϊζίδης, Κοκκιναράς (89’Τζανετάκος) Φουκαράς (70′ Πασας), Τσαρκάνι (70 Κοντιζάς).

Επεισόδια πριν τον αγώνα Αργυρούπολης - Αιγάλεω

Επίθεση δέχθηκαν οι οπαδοί της Αργυρούπολης από τους αντίστοιχους του Αιγάλεω πριν την σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Αστυνομική δύναμη δεν υπήρχε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα κάποιοι να το εκμεταλλευτούν και να κινηθούν απειλητικά προς το βουνό, όπου σε κάθε αγώνα βρίσκονται οι “οργανωμένοι” του ΓΣΑ. Οι “Αιγαλεώτες” πήραν ορισμένα πανό, δύο κινητά και ανάγκασαν σε φυγή τους “Οράνιε” κυνηγώντας τους στα στενά.

Βλέποντας αυτά τα περιστατικά, ο διαιτητής Γκαμάρης άρχισε τον αγώνα με καθυστέρηση 15 λεπτών και με τον όρο ότι θα διακόψει αμέσως το παιχνίδι σε περίπτωση νέων επεισοδίων. Μάλιστα, γύρω στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης κατέφθασε μια διμοιρία αστυνομικών για να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μέχρι το τέλος. Μαζί τους επέστρεψαν και οι φανατικοί φίλοι της Αργυρούπολης δίχως να συμβεί, ξανά, το παραμικρό.

Εντός αγωνιστικού χώρου όλα ήταν τέλεια, παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο, το Αιγάλεω επικράτησε 2-1 και σε καμία περίπτωση δεν είχαμε επανάληψη των περσινών θλιβερών γεγονότων μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

ΠΑΟ Ρουφ - Χαραυγιακός 1-4

Νικηφόρα και με εμφατικό μάλιστα τρόπο πέρασε ο Χαραυγιακός από το Ρουφ επικρατώντας του τοπικού ΠΑΟ με 4-1, με τους νερατζούρι να σκαρφαλώνουν στην 2η θέση της κατάταξης.

Το ματς ωστόσο σημαδεύτηκε από την ένσταση που σημειώθηκε στο ημίχρονο
όταν δημιουργήθηκε ολιγόλεπτη σύρραξη μεταξύ των δύο ομάδων, με το διαιτητή του αγώνα να αποβάλει από πλευράς γηπεδούχων τους Κουνάδη και Βλασταράκη με απευθείας κόκκινη οι οποίοι βρίσκονταν στον πάγκο της Αούστριας ενώ από πλευράς Χαραυγιακού αποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός Μελέτης Δαλκαφούκης στο 42′ για διαμαρτυρία.

Με τη νίκη αυτή η ιστορική ομάδα από την Ηλιούπολη αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα σε αντίθεση, με τους κόκκινους που παρέμειναν σε επικίνδυνη θέση.

Το ματς ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο 3′ βρήκαν δίχτυα με τον Χατζημιχάλη, με το τέρμα να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το ματς από το α' μέρος αφού με τη λήξη του ημιχρόνου το σκορ βρισκόταν στο 3-0, χάρις σε γκολ των Ζήση, Κωνσταντίνου και Μπίτιλη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 60′ με τον Τσιμπλάκη, ενώ ο Κωνσταντίνου στο 73′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΠΑΟ Ρουφ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Γάλαρης, Καραμπάς (46′ Μπέρτζος), Παγίδας, Τριανταφύλλου, Τσιπλάκης, Λαγφκαδινός (46′ Γκιόλας), Καρβούνης, Χατζημιχάλης, Μπεκατώρος, Γαλάνης (65′ λ.τ. Σαλτάρης).

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Βαζούκης, Γκίκα, Ράμμος (70' Βουρλούμης), Κατσαμπάνης, Στασινόπουλος (68′ Τουγουντζόγλου), Γουσούλης Θ., Ζέλο (75′ Μπιρμπιλής), Κωνσταντίνου, Μπίτιλης, Ζήσης.

Σούρμενα - Αττικός 1-0

Επαγγελματική νίκη 1-0 για τα Σούρμενα εντός έδρας κόντρα στον Αττικό το πρωί της Κυριακής.

Οι “ροσσονέρι” σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι είχαν την κατοχή, έκαναν ευκαιρίες και επικράτησαν αγχωτικά των “πρασίνων” χάρη σε γκολ του Μετλλίου.

Ο νεαρός πλάγιος οπισθοφύλακας των γηπεδούχων έπιασε ένα ωραίο δυνατό σουτ εκτός περιοχής και νίκησε τον Λογοθέτη στο 49′ για το τελικό 1-0.

Αυτό το τέρμα επανέφερε τον προσφυγικό σύλλογο στις νίκες και πλέον αριθμεί 8 βαθμούς στην όγδοη θέση. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι που τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Μαμαντού Μπα στο 80′, παραμένουν ουραγοί έχοντας ένα πόντο.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λύρος, Μετλλίου, Πρέκας, Ακριτίδης, Τσακύρης, Κορκολής, Αθανασόπουλος (70′ Ζιώγας), Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (78′ Μπόκιας), Δημογιάννης, Γιοματάρης Κ. (87′ Τσουρουφλής).

Αττικός (Ηλίας Ράμμος): Λογοθέτης, Γκούτσιος (75′ Κριπιντίρης), Καπαγιάρογλου, Γραμματικόπουλος, Κανελλόπουλος, Μαμαντού Μπα, Μπούζας (53′ Συριόπουλος), Ασλανίδης, Ντζέλιας (46′ Καπαρδέλης), Κανέλλος, Κοτούλιας.

Δόξα Βύρωνα - Θύελλα Αγ. Δημητρίου 1-0

Με γκολ στο 28' που πέτυχε ο Γεωργουδάκης ηττήθηκε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα από τη Δόξα.

Δόξα Βύρωνα: Βακερλής Ε., Ντεμάι, Κατσούδας, Βακερλής Π., Τσακιράκης, Γκουντελίτσας (53' Χαλβατζής), Κασσιάνος (67' Λιόνας), Γεωργουδάκης, Μαναρίτσας (71' Κάιδος), Κουντού, Παρασκευόπουλος.

Θύελλα Αγίου Δημητρίου: Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου, Γερακάρης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ελευθεριάδης, Ρέτσος (71' Εγγονίδης), Ζαμπάρας (63' Καφαλής), Μπίνας, Γιαννόπουλος (46' Ελευθεριάδης).

Τα αποτελέσματα
ΑγώνεςΣκόρ
 ΠΑΟ Ρουφ - Χαραυγιακός1-4
 Άφοβος - Αγία Ελεούσα0-2
 Πανερυθραϊκός - Ολυμπιακός Λιοσίων4-0
 Σούρμενα - Αττικός1-0
 ΓΣ Αργυρούπολης - Αιγάλεω1-2
 Θρίαμβος Χαϊδ. - Θρίαμβος Αθηνών0-0
 Αγία Παρασκευή - Άγιοι Ανάργυροι2-1
 Δόξα Βύρωνα - Θύελλα Αγ. Δημ.1-0
Η βαθμολογία


Ρεπορτάζ αγώνων: www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου