Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Στ. Κοντονής: "Υφιστάμεθα απειλές παντός τύπου... για να κάνουμε ό,τι έκαναν οι προηγούμενοι με τα χρέη προς το ΟΑΚΑ"

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για το φλέγον θέμα των οφειλών πολλών εκατομμυρίων ευρώ προς το ΟΑΚΑ.

«Υφιστάμεθα πιέσεις και απειλές παντός τύπου ακριβώς για να κάνουμε ό,τι έκαναν οι προηγούμενοι: Να κλείνουμε τα μάτια και να αφήνουμε αυτά τα χρέη είτε να παραγράφονται είτε ποτέ να μην διεκδικούνται. Εμείς θα κάνουμε εκείνο που λέει η συνείδησή μας και το καθήκον μας» έστειλε ηχηρό μήνυμα ο υφυπουργός Αθλητισμού κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα παιδιά, που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από κοινού με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ αλλά και το υφυπουργείο Αθλητισμού κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να εισπράττονται τα χρήματα, τα οποία οφείλουν από επιχειρηματική δραστηριότητα και εταιρίες και φυσικά πρόσωπα. Θα ήθελα να πω ότι παραλάβαμε χρέη στο ΟΑΚΑ 13 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία είναι χρήματα του ελληνικού λαού και τα οποία πρέπει να αξιοποιούνται προς όφελος της ελληνικής νεολαίας και του ελληνικού αθλητισμού.

ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου