Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο: Δύο Χρυσαυγίτες έντρομοι συνομιλούν μετά το φόνο Παύλου Φύσσα

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο βγήκε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο ακούγονται δύο Χρυσαυγίτες έντρομοι να συνομιλούν μετά το φόνο του Παύλου Φύσσα.

Στο ηχητικό ακούγονται ο κατηγορούμενος Ν. Αποστόλου και μία φίλη του και παραδέχονται τον μισθό του Γ. Ρουπακιά (600 ευρώ) από το κόμμα και ταυτόχρονα σχεδιάζουν τον τρόπο που θα κρύψουν ντοκουμέντα.

Μετά την αποκάλυψη με το video στο οποίο φαίνεται ο Γιώργος Πατέλης να δίνει οδηγίες προς τα μέλη της Χ.Α. λέγοντας "ό,τι κινείται σφάζεται", έρχεται αυτό το ηχητικό στο οποίο ακούγονται ο κατηγορούμενος Νίκος Αποστόλου να συνομιλεί με μια φίλη του και να σχολιάζουν μεταξύ τους τις αποκαλύψεις για τα τάγματα εφόδου, την επιχειρησιακή οργάνωση της Χ.Α και την ιεραρχία της.

Λένε μεταξύ τους τον μισθό του Ρουπακιά από την Χρυσή Αυγή, η οποία σύμφωνα με τον Αποστόλου ήταν 600 ευρώ, τονίζουν πως η φυλακή είναι κοντά, με την κοπέλα να λέει "μας βλέπω να σας φέρνω τσιγάρα στην φυλακή" ενώ σχολιάζουν τον τρόπο που "στρατολογούν" στον "πυρήνα" με λεπτομέρειες "σου βαράει λέει τα πλευρά" λέει η κοπέλα για να σχολιάσει ο Αποστόλου "ναι αυτά τα έκαναν ...τα έκαναν στις αρχές".

Προς το τέλος της συζήτησης μάλιστα ο Αποστόλου συμβουλεύει την κοπέλα -η οποία συζητάει τα πάντα μπροστά στο παιδί της- να πει "αν τυχόν έρθουνε, δεν ξέρεις τίποτα, δεν σ' έχω πάρει ποτέ στα γραφεία, ήξερες ότι ασχολιέμαι κι όλα αυτά (αλλά) δεν ήξερες τί και πώς".

Κατά την 10λεπτη συνομιλία τους ο Αποστόλου υποδυκνύει μάλιστα στην κοπέλα να καθαρίσει τα πάντα, να βρει φωτογραφίες και να τις σκίσει πριν τις πετάξει, με εκείνη να αποκρύνεται ότι το έχει κάνει ήδη. "Πάρε την μάνα μου, γιατί στα συρτάρια έχω κάτι αυτοκόλλητα με τον Χίτλερ και αφίσες και τέτοια πες της να τα πετάξει αυτά" λέει ο Αποστόλου και η κοπέλα του επιβεβαιώνει ότι η μάνα του τα καθάριε όλα και την συμβούψε με συνωμοτικό ύφος να κάνει το ίδιο και εκείνη. "Πες της αυτά και κάτι πτυσσόμενα και τέτοιες μ@λ@κίες που έχω, ταμαχαίρια και κάτι ναυτικές κι αυτά δυναμίτες και τα λοιπά, πες της να τα πετάξει όλα. Μη πάει και μου πετάξει τις μπλούζες!" συμπληρώνει ο κατηγορούμενος -πλέον- Αποστόλου.

Ακούστε το συγκλονιστικό ηχητικό:


Πηγή: ipop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου