Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ο Ζορό για λίγο καιρό ξαποσταίνει…

Μεγάλη απογοήτευση στους φίλους της Ν.Δ. και γενικότερα σε όλους τους Έλληνες πολίτες δημιούργησε η δημοσίευση της είδησης της αποχώρησης του Παναγιώτη Ψωμιάδη από τη διεκδίκηση της αρχηγίας της Ν.Δ.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που εύχονταν να πρόκειται για παραπληροφόρηση, αφού καλός είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης, αλλά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ακόμα καλύτερος.

Παρόλα αυτά η είδηση είναι αληθινή και από ό,τι φαίνεται και οριστική αφού -όσο και αν προσπάθησαν οι απλοί Συριζαίοι να μεταπείσουν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη- αυτός παρέμεινε αμετακίνητος στην απόφασή του την οποία δικαιολόγησε κάνοντας λόγο για ασφυκτικές πιέσεις από ανθρώπους που πολεμάνε τον Ζορό.

Χωρίς να τους κατονομάσει φωτογράφισε ως υπαίτιους των πιέσεων τους Συριζόφιλους Spiderman και Batman, οι οποίοι δύσκολα μπορούν να αντιμετωπιστούν ακόμα και από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Η τελευταία του ελπίδα, που ήταν ο Superman, αποφάσισε να υποστηρίξει τον Άδωνη Γεωργιάδη λόγω κοινών πολιτικών πεποιθήσεων.

Πάντως, όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στον ένα και μοναδικό άνθρωπο που υπέγραψε τη συμμετοχή του, απογοητεύτηκε ιδιαίτερα από τον Άνθιμο τον οποίο ενώ τόσα χρόνια γλύφει, αυτός του γύρισε την πλάτη δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι θα υποστηρίξει κάποιον Απόστολο Τζιτζικώστα ο οποίος, όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε τον Ζορό, αυτός έπαιζε με την Barbie του.

Για να μην δημιουργήσει λοιπόν διχόνοια και διχασμό σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα και σε ένα μέρος της Κεντρικής, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποφάσισε να αποσυρθεί από την κούρσα της διεκδίκησης της ηγεσίας τής Ν.Δ. προς απογοήτευση των απανταχού Συριζαίων.

Πλέον το πεδίο είναι ανοικτό για τους Μητσοτάκηδες και τους Γεωργιάδηδες.

Αλλά όχι για πολύ…

… γιατί ο Ζορό θα επιστρέψει… σύντομα!

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου