Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Στα πέναλτι ο Φωστήρας Ηλιούπολης αποκλείστηκε από το Καματερό

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε την Τετάρτη στο Καματερό ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Φωστήρα Ηλιούπολης για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι “νερατζούρι” επικράτησαν στα πέναλτι 4-2, αφού παρέμεινε το 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Στα στοιχεία του παιχνιδιού, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε γκολ παρά την κυριαρχία των “κιτρινόμαυρων”, με τον Ανδριόλα να σταματά σε τρεις περιπτώσεις τους Τοπάλλι, Σάχου και Φάρο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι παρά τις αναγκαστικές αλλαγές των Παπαϊωάννου και Καλογερόπουλου βρήκαν ρυθμό και άνοιξαν το σκορ στο 51′.

Ο Κοντόσταυλος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Μωραΐτης δεν μπλόκαρε σωστά και ο Σπυρόπουλος με κοντινό πλασέ πραγματοποίησε το 1-0.

Η απάντηση ήρθε στο 64′ με περιπετειώδη τρόπο και εκτελεστή τον Σάχου. Ο Λεπτάκης εκτέλεσε δυνατά το πλάγιο, ο Σπυρόπουλος έκανε κεφαλιά-πάσα, ο Φάρος άφησε την μπάλα και ο έμπειρος πολυθεσίτης σούταρε από κοντά για το 1-1.

Στην συνέχεια και την παράταση, οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά η μοίρα έδειχνε πέναλτι. Εκεί, σταμάτησε λόγω αστοχίας η πορεία των Ηλιουπολιτών”που πέρυσι έφτασαν ένα βήμα από τον τελικό. Έτσι, το Καματερό, ξανά, χάρις την “ρώσικη ρουλέτα” πέρασε στους 16 του θεσμού.

Πέναλτι: Τρακόσης (1-0), Λεπτάκης (άουτ), Σπυρόπουλος (2-0), Μπαρδάκης (2-1), Λέκκας (άουτ), Φάρος (2-2), Μανάρας (3-2), Σπυρόπουλος (άουτ), Κοντόσταυλος (4-2).

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Αναστασιάδης, Τσουλάκος (68′ Λέκκας), Δαυίδ, Μπίμπιζας, Τρακόσης, Κοντόσταυλος, Καλογερόπουλος (24′ λ.τρ. Μανάρας), Αθανασόπουλος, Μποζάς, Παπαϊωάννου (8′ λ.τρ. Σπυρόπουλος).

Φωστήρας (Παύλος Κυριακουλέας): Μωραΐτης, Χρήστου (46′ Ασωνίτης Ν.), Σκεμπές, Μηλιαράκης (64′ Ηλίου), Νάσκο, Μπαρδάκης, Σπυρόπουλος, Σάχου (83′ Καφαντάρης), Τοπάλλι, Λεπτάκης, Φάρος.

Πηγή: www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου