Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Αγίου Δημητρίου

Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αγίου Δημητρίου.

Φέτος, στα προγραμματισμένα
μαθήματα και των τριών τάξεων του Γενικού Ενιαίου Λυκείου παρακολουθούν δωρεάν 40 μαθητές και απασχολούνται εθελοντικά 27 εκπαιδευτικοί, καλύπτοντας όλο το φάσμα των ειδικοτήτων.

Συγκεκριμένα για τις ανάγκες του Φροντιστηρίου και αυτή τη χρονιά, προσφέρουν εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους 10 Φιλόλογοι, 1 Ιστορικός, 3 Φυσικοί, 3 Μαθηματικοί, 3 Χημικοί, 2 Οικονομολόγοι, 1 Βιολόγος, 1 Μηχανολόγος Μηχανικός, 2 Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και 1 Καθηγήτρια Αγγλικών.

Για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις προετοιμάζονται 14 μαθητές στην Γ’ Λυκείου, ενώ παρέχονται επίσης και ειδικά μαθήματα εφόσον ζητηθούν.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί αποκλειστικά με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών που έχουν αναλάβει τη δύσκολη οργάνωση της Γραμματείας για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων δημοτών, τα θέματα των εθελοντών εκπαιδευτικών, το πρόγραμμα και γενικά την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία του.

Όπως και πέρυσι το φροντιστήριο στεγάζεται στο 3ο Λύκειο (Αργοστολίου και Σάμου, είσοδος από Καπετανάκη) με Γραμματεία που λειτουργεί καθημερινά από 15:00 έως 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου