Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ζει

Τα ενενήντα επτά χρόνια έκλεισε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ακόμα δεν λέει να πεθάνει ο άτιμος. Έχει βάλει σκοπό να μας ταλαιπωρήσει όσο περισσότερο αντέχει.

Ο σχεδόν υπεραιωνόβιος επίτιμος είναι ένας από τους βασικούς λόγους της κατακόρυφης αύξησης του προσδόκιμου ζωής των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια που, σύμφωνα με επίσημες μελέτες, το 2013 πλησίαζε τα ογδόντα ένα
χρόνια και συνεχώς αυξάνεται.

Με αποτέλεσμα να αυξάνεται παράλληλα και το όριο συνταξιοδότησης.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στα ενενήντα επτά χρόνια και το όριο συνταξιοδότησης στα εξήντα επτά. Και όσο συνεχίζει να μεγαλώνει ο επίτιμος, τόσο θα αυξάνονται τα όρια συνταξιοδότησης.

Γιατί ο απέθαντος αυξάνει τον μέσο όρο. Απλά μαθηματικά είναι.

Αν ο επίτιμος φτάσει τα εκατό, δεν αποκλείεται το όριο συνταξιοδότησης να φτάσει τα εβδομήντα. Και αν ο επίτιμος ξεπεράσει τα εκατό, δύσκολα θα ζήσει άνθρωπος για να χαρεί τη σύνταξη.

Φήμες αναφέρουν ότι ο επίτιμος έχει πεθάνει εδώ και διακόσια ογδόντα χρόνια, αλλά η τρόικα τον έχει βαλσαμώσει μόνο και μόνο για να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής των Ελλήνων και συνεπώς το όριο συνταξιοδότησης.

Μάλιστα για να πειστούν οι Έλληνες ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ζει, μέχρι και πρωθυπουργό τον έκαναν το 1990.

Και επειδή τα τελευταία χρόνια οι αμφιβολίες περί της ύπαρξής του έχουν επανέρθει, η τρόικα σκέφτεται να τον επαναφέρει στην πρωθυπουργία ώστε να εξαφανιστούν οι αμφιβολίες. Στο κάτω - κάτω ένας ακόμα βαλσαμωμένος δεν βλάπτει.

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου