Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Μόνο η παράταξη Κωνσταντάτου ψήφισε τα πρόστιμα του Κανονισμού Πόλης


Ψηφίστηκε τελικά κατά πλειοψηφία μόνο από την παράταξη Κωνσταντάτου ο νέος κανονισμός Ελληνικού-Αργυρούπολης, παρά τις έντονες διαφωνίες
του συνόλου της αντιπολίτευσης.

Η διαδικασία διακόπηκε δυο φορές από τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Τσαρπαλή καθώς στην αίθουσα δημιουργήθηκαν μικροεντάσεις με πολίτες, αλλά και μέλη της παράταξης "Αντικαπιταλιστική Κίνηση - Εκτός Πλάνου", οι οποίοι διαφωνούσαν με την παράνομη και αντιδημοκρατική επιβολή προστίμων σχετικά με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών πολιτικών παρατάξεων και συλλογικοτήτων και απαίτησαν την απόσυρση του κανονισμού.


Εκτός από το συγκεκριμένο άρθρο οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης εξέφρασαν την αντίθεσή τους στον κανονισμό γιατί στηρίζεται στην τιμωρητική - εισπρακτική λογική.


Η Δημοτική Συνεργασία επιπροσθέτως σημείωσε ότι ο Κανονισμός Πόλης είναι ανεπίκαιρος καθώς δεν λαμβάνει καθόλου υπόψη του την νέα νομοθεσία για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Τελικά η διοίκηση απέσυρε την αναφορά του Κανονισμού για επιβολή προστίμων για προβολή και διακίνηση πολιτκών ιδεών.

Όπως πληροφορηθήκαμε, είχε ζητηθεί από την αστυνομία να βρίσκεται «διακριτικά» σε κοντινή εμβέλεια έτοιμη να επέμβει εάν της το ζητούσε ο δήμαρχος.

Δες σχετικό άρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου