Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Πρόκριση για ΑΟΤ Αλίμου μέσα στον Ταύρο


Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο ΑΟΤ Αλίμου ο οποίος επικράτησε μέσα στον Ταύρο με 1-0 του Φωστήρα.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλύκα μετά από τέσσερα επίσημα παιχνίδια είδε τους κόπους του να ανταμείβονται αφού πήρε μια σπουδαία νίκη η οποία θα συμβάλει σημαντικά στο ψυχολογικό κομμάτι.

Ασφαλώς στη συγκεκριμένη εξέλιξη συνέβαλε το γεγονός ότι ο “Φονέας” δεν βρέθηκε σε μεγάλη μέρα ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 58′ όταν τραυματίστηκε ο Βαρύτιμος Κουλακάρης κι ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές από τον Κώστα Ψυρόπουλο.


Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Παυλίδης μετά από φοβερή πάσα του Γιώργου Καζαντζή ο οποίος δείχνει ότι διαθέτει εξαιρετική ποιότητα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το παιχνίδι στο 73′ όμως ο Σελμανάι απομάκρυνε πάνω στη γραμμή προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα από το σουτ του Πετούση.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του δείχνοντας να μην έχει ομοιογένεια. Πάντως ο Φονεάς έφτασε κοντά στο γκολ στο 1′ όμως η κεφαλιά του Σελανάι μετά από τη σέντρα του Καϊμακαμούδη πέρασε άουτ.

Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Σηφάκης, Καλημέρης, Κουλακάρης, Κολιόπουλος, Ποστόλης, Λάσκαρης, Βασιλειάδης (58′ Δωροβίνης), Λάσκαρης, Συκαράς (46′ Κούτρος), Στάμος, Καιμακαμούδης (47′ λ.τρ. Όγκμποε), Σελμανάι.

ΑΟΤ Αλίμου (Δημήτρης Καλύκας): Μακρίδης, Κόπελας, Γοργάκης, Αφράτης, Καραγιάννης, Σαμιώτης, Νούλας (50′ Πιπεράς), Σάμιος, Παυλίδης (70′ Πετούσης), Χακράμα (90′ Κάλφας), Καζαντζής.

Πηγή: www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου