Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

H πρώτη Ηπειρωτική μπύρα, χειροποίητη, φτιαγμένη με μεράκι από τα πιό εκλεκτά υλικά

Η Άρτα έχει πλέον την δική της μπύρα -«ΗΠΕΙΡΟΣ»- χάρη στην επιχειρηματική αναζήτηση αρτινών επιχειρηματιών, η οποία ως… περιπέτεια αρχικά, οδήγησε σ’ ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Σ’ αυτό το συμπέρασμα, κατέληξαν οι χιλιάδες συμπολίτες μας, που αρχικά είχαν την ευκαιρία να την δοκιμάσουν στην 3η Γενική Έκθεση Άρτας, όπου έκανε και την… παρθενική της εμφάνιση…

Ποιοτική και γευστική μπύρα,
χωρίς τα συστατικά των άλλων ανάλογων προϊόντων, που παράγονται από μεγάλες βιομηχανίες και έχουν ευρεία κατανάλωση, είναι τα πρώτα σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απ’ την άλλη πλευρά, είναι το τοπικό μας προϊόν, που ανοίγει δρόμους, σε πολλούς τομείς, της δημόσιας και κυρίως της επιχειρηματικής ζωής του τόπου μας. Η παρουσία της εν λόγω μπύρας, στην τοπική αγορά, δείχνει το δικαίωμα και την υποχρέωση, που έχει ο κάθε νέος, να δημιουργήσει και να δικαιωθεί για την προσπάθεια που έκανε, υπό την προϋπόθεση, ότι θα λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά της τοπικής κοινωνίας.

Με την μπύρα «ΗΠΕΙΡΟΣ» τα πρώτα δείγματα, αυτής της κατεύθυνσης, δεν είναι μόνο ενθαρρυντικά, αλλά ενθουσιάζουν, καθώς οι συμπολίτες μας, με κάθε ευκαιρία λένε, πως είναι αδιανόητο, να μην στηριχτεί το τοπικό προϊόν και να είμαστε πίσω απ’ την κάθε πολυεθνική, ως πολίτες χωρίς προσανατολισμό. Στοιχείο, που μπορεί να ενισχύσει και την σκέψη άλλων νέων, που θέλουν να επιχειρήσουν και να βάλουν στην ζωή μας, κάθε νέο τοπικό προϊόν.

Αν στο κοινωνικό και επιχειρηματικό πεδίο, έχουμε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, το νέο… στοίχημα που έχουν βάλει οι αρτινοί επιχειρηματίες , είναι να προχωρήσουν, όπως ήδη έχουν προαναγγείλει (σ.σ. θα ακολουθήσουν και weiss, pilsner, dark, ipa, καθώς και πιο εξειδικευμένες μπύρες για πιο ιδιαίτερες γευστικές προτιμήσεις) και στην παραγωγή νέων προϊόντων, τα οποία μαζί με το προϊόν που κυκλοφόρησε, θα δώσουν στην ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, την κατοχύρωση που πρέπει να έχει στην αγορά…

Για το λόγο αυτό και η «Γ», προβάλλει ως ιδιαίτερο γεγονός την κυκλοφορία της μπύρας «ΗΠΕΙΡΟΣ», θεωρώντας ότι όλοι οι συμπολίτες μας, θα λάβουν το μήνυμα, για το σημαντικό και αισιόδοξο γεγονός, που προέκυψε στην γκρίζα καθημερινότητα της Άρτας και της Ηπείρου συνολικότερα…


Μεγάλη αποδοχή

Δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους, οι αρτινοί επιχειρηματίες, για την αποδοχή του προϊόντος τους, απ’ τους καταστηματάρχες της Άρτας και της ευρύτερης περιοχής. Όπως έλεγαν στην «Γ», δεν υπάρχει κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή, που να αρνήθηκε να βάλει την μπύρα στον χώρο του, αλλά και να την προβάλει σε όσους εκ των πελατών, μπορεί και να μην γνωρίζουν την ύπαρξή της.

Μια καλή αρχή και σ’ αυτό το επίπεδο, που σημαίνει πολλά.

Πηγή: gnomiartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου