Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Volley Β' Εθνική: Δεν τα κατάφερε η ΓΑΝΣ Ίριδα & ηττήθηκε 2-3 σετ από την AΓΣ Άρτεμη (video αγώνα - συνεντεύξεις)

γράφει η Δήμητρα Σέκη

Στο κλειστό Γήπεδο Αρτάκης, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της Β’ Εθνικής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος για τη φετινή σεζόν 2015-2016, η ομάδα Βόλεϊ
Γυναικών Γ.Α.Ν.Σ. ΙΡΙΣ ήρθε αντιμέτωπη με τον Α.Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για να καλύψει το παιχνίδι.

Η ΑΡΤΕΜΙΣ κέρδισε την ΙΡΙΣ με 3-2 σετ. Δείτε το video του αγώνα:

 
Ο Θωμάς Ράπτης, προπονητής της Ίριδας, δήλωσε ότι παρόλο που ξεκίνησαν δυναμικά και στο τέλος ξαναγύρισαν το παιχνίδι δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ΑΡΤΕΜΙΣ κυρίως λόγω των πολλών λαθών που έγιναν στην υποδοχή. Θεωρεί ότι «Η ΑΡΤΕΜΙΣ είναι μια ομάδα που αν φέρει τη μπάλα κοντά στο φιλέ σε τελειώνει και δεν μπορείς να κάνεις άμυνα».

Η Χριστίνα Λιχουδιστιανού, παίκτρια της Ίριδας, δήλωσε πως όταν το παιχνίδι φτάνει στο 3-2 και στον πόντο κρίνεται στις λεπτομέρειες. Πιστεύει πως η ομάδα της έπαιξε πολύ καλά. Επισήμανε ότι η ΙΡΙΣ είναι μια καινούργια ομάδα με πολλά καινούργια άτομα, όπως η ίδια, και οι παίκτριες σταδιακά βελτιώνονται και δένονται μεταξύ τους.

Η Λίνα Κιρμίτσα, παίχκτρια της Ίριδας, δήλωσε ότι και οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλές, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η ΑΡΤΕΜΙΣ είχε πάρα πολύ καλό σερβίς και τους πίεζε αυτό. Αναφέρθηκε στις αρκετές προπονήσεις που κάνει η ομάδα της, η οποία θέλει και άλλη δουλειά, έχει περιθώρια βελτίωσης και σταδιακά θα εξελίσσεται.


Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr - Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας της Ομάδας εύχεται καλή αρχή και πάντα επιτυχίες στην Ίριδα.

Πηγή: www.nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου