Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Με 3-1 νίκησαν οι Γυναίκες Βόλεϊ του Πανιωνίου, τον Μεσσηνιακό (video αγώνα & ρεπορτάζ)

γράφει η Δήμητρα Σέκη

Στο κλειστό Γήπεδο Αρτάκης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 για τη φετινή σεζόν 2015-2016 η Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης ήρθε αντιμέτωπη με τον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο.

Ο Πανιώνιος κέρδισε τον Μεσσηνιακό με 3-1 σετ.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr -Επίσημου Χορηγού Επικοινωνίας των Ομάδων Βόλεϊ του Πανιωνίου- για να καλύψει το παιχνίδι.


Η Βίβιαν Μαγγίνα, παίχτρια της Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, δήλωσε ότι το παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό ήταν σχετικά εύκολο, αλλά έκαναν λάθη, έχασαν ένα σετ, παρόλα αυτά κέρδισαν και είναι πολύ χαρούμενες για αυτό. Είναι πολύ αισιόδοξη και για το επόμενο παιχνίδι της Ομάδας με τους Ίωνες.

Ο Νίκος Κωστακόπουλος, προπονητής της Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, ήθελε κάτι παραπάνω από την Ομάδα. Στο 3ο σετ έγιναν διάφορες δοκιμές και δεν ανταπεξήλθαν όπως θα ήθελε. Έγιναν κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία, χάθηκε το σετ. Παρόλα αυτά στο 4ο σετ έπαιξαν πάρα πολύ καλά (25-14) και κατάφεραν να κερδίσουν. Είναι ευχαριστημένος παρόλο που δεν ήθελε να χαθεί το σετ σε περίπτωση που μετρήσει στο τέλος και επισημαίνει ότι: «Έπρεπε να κάνουμε και τις αλλαγές για να παίξουν όλα τα παιδιά και να μάθουν να ανταπεξέρχονται σε κάθε περίσταση».

Η Άσπα Πανταζή, παίχτρια της Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, δήλωσε ότι δεν έπαιξαν πολύ καλά. Ο αντίπαλος ήταν πολύ μαχητικός, είχε πολύ καλή άμυνα και αυτό τους αποσυντόνιζε. Σημασία όμως έχει η νίκη.


Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr εύχεται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στον Πανιώνιο.

Πηγή: www.nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου