Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας: Η τραμπούκικη και φασιστική επίθεση αποσκοπεί στην τρομοκράτηση, αλλά δεν θα κάνουμε πίσω

«Στην τρομοκράτηση όχι μόνο των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όσων αγωνίζονται για την ανατροπή των παγιωμένων ταξικών επιλογών και αναζητούν την ελπίδα στην Αριστερά,
αποσκοπεί η τραμπούκικη και φασιστική επίθεση στα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας».

Αυτά αναφέρει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας για να καταλήξει μεταξύ άλλων: 
«Η καλύτερη απάντηση στις φασιστικές πρακτικές είναι ο σταθερός ακούραστος αγώνας που θα εμπνέει την κοινωνία και κυρίως τη νέα γενιά, για τη στρατηγική του δημοκρατικού δρόμου προς το σοσιαλισμό».

Ακολουθεί ολόκληρο το Δελτίο Τύπου:

Τρομοκρατική επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας τα ξημερώματα της Δευτέρας 9/11/15. Είναι φανερό ότι η τραμπούκικη και φασιστική επίθεση αποσκοπεί στην τρομοκράτηση όχι μόνο των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όσων αγωνίζονται για την ανατροπή των παγιωμένων ταξικών επιλογών και αναζητούν την ελπίδα στην Αριστερά.

Προσπαθούν με κάθε μέσο να αποπροσανατολίσουν και να ανακόψουν την διαδικασία ριζοσπαστικών αλλαγών στην κοινωνία μας, ιδιαίτερα τώρα που βιώνουμε μια δύσκολη συγκυρία. Είναι, επίσης, φανερό ότι η δράση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας ενοχλεί κάποιους.

Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω.

Συνεχίζουμε τους μαζικούς δημοκρατικούς αγώνες για υπεράσπιση και εμβάθυνση της δημοκρατίας, την προώθηση πολιτικών που θα βγάλουν την κοινωνία μας από το τέλμα που το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα σε συνεργασία με δανειστές και τα διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα έχουν ρίξει.

Η καλύτερη απάντηση στις φασιστικές πρακτικές είναι ο σταθερός ακούραστος αγώνας που θα εμπνέει την κοινωνία και κυρίως τη νέα γενιά, για τη στρατηγική του δημοκρατικού δρόμου προς το σοσιαλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου