Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Μια εκλογή μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνει

Το βασίλειό του με μια εκλογική αναμέτρηση με τον Αλέξη Τσίπρα είναι διατεθειμένος να ανταλλάξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παραμυθιαστεί ότι μπορεί να κερδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο οι κακές παρέες που του φούσκωσαν τα μυαλά, λίγο η χαμηλή ευφυΐα, δεν άργησε να πάρει τον λάθος δρόμο.

Παρόλο που ο πατέρας του και η αδερφή του τον συμβουλεύουν εδώ και καιρό να αράξει στα κυβικά του και να αφήσει τους άλλους να τα βάλουν με τον Αλέξη Τσίπρα. Γιατί το να κερδίσεις τον Αλέξη Τσίπρα σε εκλογική αναμέτρηση είναι κόλπο ζόρικο που κάνουν στην Ινδία.

Ήδη ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έφαγαν τα μούτρα τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχεται ότι η Ν.Δ. δεν είναι πλέον ελκυστική γιαυτό το κόμμα χρειάζεται να μπει και να ξαναβγεί. Δηλαδή χρειάζεται ένα reboot. Στα πλαίσια του οποίου προτείνει σαρωτικές αλλαγές στη λειτουργία και τις δομές του κόμματος.

Όπως το να εκλέγεται αρχηγός του κόμματος όποιου το όνομα αρχίζει από “Μήτσο” και τελειώνει σε “Τάκης”. Και επειδή μπορεί να του ξαναγυαλίσει του πατέρα του η εξουσία, θα πρέπει να λέγεται και “Κυριάκος”. Όποιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις, θα παραμείνει ένας απλός στρατιώτης του κόμματος όπως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνης Γεωργιάδης.

(Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης άρχισε να μοιράζει υποσχέσεις πριν ακόμα εκλεγεί πρόεδρος της Ν.Δ. ξεπερνάει ακόμα και τον πατέρα του που τις μοίραζε ως πρόεδρος της Ν.Δ.)

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου