Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Η Νέα Δημοκρατία μας κόβει τα ναρκωτικά (τα θέλει όλα για τον εαυτό της)

Ο Τζίμης Πανούσης έχει ζητήσει ευγενικά εδώ και αρκετά χρόνια να μην παίρνουμε ναρκωτικά επειδή δεν φτάνουν για όλους. Λίγα χρόνια μετά, η Νέα Δημοκρατία βρήκε τη λύση.

Κράτα τη μύτη σου και βούτα μαζί μου:

Η παραίτηση του Σαμαρά το καλοκαίρι, βάση καταστατικού, σήμαινε ανάληψη της προεδρίας από τον Αβραμόπουλο ή τον Δήμα που ήταν αντιπρόεδροι. Επειδή όμως είχαν παραιτηθεί, πρότεινε στην κοινοβουλευτική ομάδα τον Βαγγέλα και όλοι φώναξαν “ούρα”! Έτσι, ο Βαγγέλας βρέθηκε πρόεδρος, με στόχο να πάει το απόκομμα σε εκλογή προέδρου.

Επειδή προέκυψαν στο μεταξύ κανονικές εκλογές και ο Βαγγέλας γλυκάθηκε, αποφάσισε πως θέλει να μείνει πρόεδρας. Κι έτσι κατέβηκε υποψήφιος. Άλλωστε, η πιο γελοία υποψηφιότητα είχε ήδη καλυφθεί από τον Άδωνι.

Μετά τον ιό που κόλλησαν τα συστήματα της Συγγρού, αφού είναι γνωστό πως στο κτίριο του Βωβού αγγίζονται χωρίς προφυλάξεις, ο Βαγγέλας δέχτηκε τα πυρά των πάντων. Και αποφάσισε πως θα παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος για να μην του σκοτίζουν τα συκώτια.

Το καταστατικό όμως λέει πως εάν δεν υπάρχει αντιπρόεδρος, την θέση του παραιτηθέντος προέδρου αναλαμβάνει ο γραμματέας του κόμματος. Για τον Βαγγέλα, ο μισητός ΠαπαμιΜιΚΟς που τα έχει κάνει πλακάκια με τον Τζιτζικώστα.

Έτσι, ο Βαγγέλας όρισε το πρωί νέο αντιπρόεδρο, τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πράκτορα Πλακιωτάκη. Ακολούθως, ανακοίνωσε πως παραιτείται. Και, τι έκπληξη, ο ΠαπαμιΜιΚΟς μένει με το λουρί στο χέρι.

Όμως ο ΠαπαμιΜιΚΟς δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Ο γραμματέας ΠαπαμιΜιΚΟς, και πάλι σύμφωνα με τις άγιες γραφές του κόμματος, προεδρεύει και στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος. Είναι η επιτροπή που είναι υπεύθυνη για την καταπληκτική εκλογή της Κυριακής που ΔΕΝ είδαμε.

Μόλις ο ΠαπαμιΜιΚΟς άκουσε πως ο Βαγγέλας του την έφερε και όρισε αντιπρόεδρο στο πόδι στέλνοντάς του φιλάκια, δήλωσε κώλυμα να κρατάει και τα κλειδιά της ΚΕΦΕ.

Με μια καρατιά, ανάγκασε και πάλι άπαντες να ανατρέξουν στις μαρμάρινες πλάκες του κόμματος για να μάθουν ποιος θα πρέπει να τον αντικαταστήσει και να διοργανρώσει την εκλογή.

Και, μάντεψε… Τη θέση του καλείται να αναλάβει ο γραμματέας της Κ.Ο. Πλακιωτάκης που μόλις ανέλαβε και την προεδρία.

Μετά την παραίτηση Μεϊμαράκη από πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και το κώλυμα ΠαπαμιΜιΚΟυ για την προεδρία της ΚΕΦΕ, ο Πλακιωτάκης βρίσκεται να κατέχει τις θέσεις του μεταβατικού προέδρου του κόμματος καθώς και του προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής που διοργανώνει την εκλογή.

Έτσι, συναισθανόμενος την βαριά ευθύνη που αναλαμβάνει, κυριευμένος από το πνεύμα του Καραμανλή και νιώθοντας την βαθιά ανάγκη να σώσει την Ελλάδα, το μόνο που απομένει είναι να μας ανακοινώσει ο Πλακιωτάκης πως θα διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

ΥΓ. Αντί υστερόγραφου, έχω δύο απορίες. Μία σοβαρή και μια γελοία. Πρώτα η δεύτερη.

Άμα ισχύουν όλα τα παραπάνω, μήπως ο Σαμαράς πρώτος ξέσκισε το καταστατικό του κόμματος, όπως έκανε επί τρία χρόνια με το Σύνταγμα της χώρας;

Και δεύτερον και σοβαρότερο, εκεί στη Νέα Δημοκρατία πόση φασαρία θα κάνετε πριν πάρετε απόφαση ότι έχετε ξοφλήσει και πρέπει να κρυφτείτε στα σπίτια σας μια για πάντα;

Πηγή: rebeliskos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου