Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Από το «είδες η ΔΕΗ;» στο «είδες αυθαιρεσίες η ΔΕΗ;»... (ηχητικό)

Ο Διονύσης Ελευθεράτος συζητά με τον υπουργό Περιβάλλοντος - Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη, καθώς και με τον Αντώνη Κασιμάτη από τον
ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου, για τα κρούσματα παράτυπων, παράνομων -και φυσικά εξ ορισμού ανάλγητων- περικοπών στην παροχή ρεύματος, ακόμη και για άτομα ενταγμένα στο Κοινωνικό Τιμολόγιο.

Συζητά επίσης με τον δημοσιογράφο Γιώργο Δελαστίκ για το Συριακό και τη διαμάχη Άγκυρας - Μόσχας.

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος ζήτησε από τους πολίτες να αναφέρουν αμέσως περιστατικά τέτοιων περικοπών ρεύματος, τονίζοντας ότι στην καλύτερη περίπτωση αυτά οφείλονται σε λάθη και ολιγωρίες ανθρώπων της ΔΕΗ (η «καλόπιστη εκδοχή», όπως είπε...).

Απάντησε, ακόμη, σε ερωτήσεις σχετικές με το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, αλλά και με την επικείμενη Παγκόσμια Διάσκεψη για το Περιβάλλον.

Ο Γ. Δελαστίκ ανέλυσε τις παραμέτρους της ρωσο- τουρκικής διαμάχης, όπως και τις σχέσεις της Άγκυρας με το Ισλαμικό Κράτος. Αναφέρθηκε επίσης στις τρομακτικές ευθύνες της Δύσης και των «δυτικόφιλων» καθεστώτων της Μ. Ανατολής για την υπόθαλψη του ισλαμικού φονταμενταλισμού και «σκιαγράφησε» την «επόμενη μέρα» στην πολύπαθη Συρία.

Ακούστε την εκπομπή «Με καφέ διπλό και μάτι ανοιχτό» του Σαββάτου, 28 Νοεμβρίου

Ακούστε:

Πηγή: www.stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου