Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Βράβευση Φασούλα και Νίκη επί του Εσπέρου για το Μπάσκετ του Μίλωνα (video)

γράφει η Δήμητρα Σέκη

Στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Α’ ΕΣΚΑΝΑ ο Μίλωνας ήρθε αντιμέτωπος με τον Έσπερο.

Ο Μίλωνας κέρδισε τον Έσπερο διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 65-54.

Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκε η ιστορική «Αράχνη» της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ, ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Σύλλογος Ποντίων «Η Μαύρη Θάλασσα» χόρεψε παραδοσιακούς χορούς.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για να καλύψει το παιχνίδι.


Ο Παναγιώτης Φασούλας, Παλαίμαχος Καλαθοσφαιριστής, νιώθει εξαιρετικά που βραβεύτηκε από τον Μίλωνα. Θεωρεί πως ο Μίλωνας ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι σε σχέση με τον Έσπερο για αυτό και κέρδισε. Ήταν ευχάριστη για αυτόν η μεγάλη συμμετοχή και νεολαία που είχε στο γήπεδο. Δήλωσε ότι το μπάσκετ εξελίσσεται διαρκώς, γίνεται πιο γρήγορο και δυναμικό. Πλέον οι άμυνες είναι πιο δυνατές και θα ήθελε να τις δει να συνοδεύονται από πολύ καλές επιθέσεις. Επισημαίνει ότι στην Ελλάδα οι παίχτες δεν δίνουν μεγάλη βάση στην επίθεση και δεν κάνουν ατομικές προπονήσεις, λόγω της έλλειψης πολλών γηπέδων και των ολιγόωρων προπονήσεων τους.

Για τον Θεόδωρο Καλλιώρα, Προπονητή Μπάσκετ του Μίλωνα, η νίκη της ομάδας είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια της. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και έχουν την ευθύνη να συνεχίσουν να είναι συνεπείς. Η επόμενη αγωνιστική είναι εκτός έδρας, στο Πέραμα. Δήλωσε ότι: «Είμαι αισιόδοξος πάντα σαν άνθρωπος. Η ομάδα μου δίνει το δικαίωμα να ονειρεύομαι μεγάλα πράγματα».


Πηγή: www.nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου