Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Νέος δημοτικός παιδικός σταθμός στη Βούλα υπερκαλύπτει τις αιτήσεις

Σε λειτουργία τέθηκε από την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015 ο νέος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε χώρο που μισθώθηκε από τον Οργανισμό Αθλητισμού,
Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ), στην Οδό Μιλτιάδου 2, στη Βούλα.

Ο νέος παιδικός σταθμός φιλοξενεί, σε πλήρη λειτουργία, συνολικά 50 παιδιά, ικανοποιώντας έτσι πλήρως όλα τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί στον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, (ΟΑΠΠΑ).

Ήδη από τις 22 Οκτωβρίου, όπως είχε δεσμευτεί άλλωστε η Δημοτική Αρχή, είχαν ικανοποιηθεί όλες οι αιτήσεις παιδιών σε κάποιον δημοτικό παιδικό σταθμό. Μετά τη δημιουργία και στελέχωση του νέου παιδικού σταθμού, όλα τα παιδιά έχουν τοποθετηθεί εκεί που είχαν ζητήσει να φιλοξενηθούν.

Παράλληλα, επειδή πλέον δημιουργήθηκαν περισσότερες θέσεις απ’ αυτές που ζητήθηκαν, η διοίκηση του ΟΑΠΠΑ βρίσκεται στη διαδικασία να δεχτεί και όσα παιδιά που διαθέτουν τα νόμιμα δικαιολογητικά αλλά είχαν καταθέσει εκπρόθεσμες αιτήσεις.

Ταυτόχρονα, στον βρεφονηπιακό σταθμό που βρίσκεται στην Οδό Ηρακλειδών, θα φιλοξενηθούν επιπλέον 12 βρέφη, φτάνοντας τον αριθμό στα 27.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και τόνισε το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλους του δημότες.

Πηγή: 3vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου