Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Δώδεκα συζητήσεις περί φωτογραφίας στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας - 1ος κύκλος από 13 Ιανουαρίου & κάθε Τετάρτη 6.00-8.00μμ

Οι συζητήσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμμένα κάθε Τετάρτη από τις 6.00μμ έως τις 8.00μμ.

Θα ξεκινήσουμε
την Τετάρτη 13 Γενάρη 2016 και μέσα στις επόμενες δώδεκα εβδομάδες θα έχουμε ολοκληρώσει ένα πρώτο κύκλο συζητήσεων. Ο πρώτος αυτός κύκλος λοιπόν θα κλείσει την Τετάρτη 30 Μάρτη.

Από ‘κει και πέρα, αν υπάρχει συνεχιζόμενο ενδιαφέρον και αν οι περιστάσεις το επιτρέπουν, υπάρχει δυνατότητα συνέχισης με ένα επιπλέον κύκλο δώδεκα συζητήσεων, μέχρι τέλος Ιούνη.

Η πρώτη συνάντηση (της Τετάρτης 13 Γενάρη) θα είναι συνάντηση γνωριμίας, επίσης μιας αναλυτικότερης παρουσίασης των στόχων και των μέσων και συζήτηση με κύριο σκοπό την επίλυση αποριών και τη διάλυση αμφιβολιών.

Ο χώρος των εβδομαδιαίων συναντήσεών μας θα είναι το Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας του (επίσης πρώην) Ε.Ο.Τ., δίπλα ακριβώς στο Κ.Α.Α.Π. (πρώην ΠΙΚΠΑ) Βούλας, στα όρια των δήμων Γλυφάδας & Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης.

Η αίθουσα έχει περιορισμένη χωρητικότητα (μέγιστη 40 ατόμων) και είναι στο κτίριο της εισόδου, επί της παραλιακής Λεωφόρου Καραμανλή. Μπροστά ακριβώς περνά η γραμμή του Τραμ προς και από Ασκληπιείο Βούλας (το τέρμα βρίσκεται 200μ. περίπου μετά την είσοδο του κάμπινγκ).

Εδώ -http://www.voulacamp.blogspot.gr/p/blog-page_30.html- θα βρείτε πληροφορίες πρόσβασης και χάρτη.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι απολύτως δωρεάν, όλη δε η οργάνωση, η προετοιμασία, οι παρουσιάσεις και η διάθεση του χώρου και των μέσων, είναι αποτέλεσμα αφιλοκερδούς εθελοντικής προσφοράς.

Θα ξεκινήσουμε τον κύκλο των συζητήσεων εφ’ όσον εκδηλωθεί κατ’ αρχήν ενδιαφέρον από τουλάχιστον 20 άτομα και εξασφαλισθεί / επιβεβαιωθεί η συμμετοχή τουλάχιστον από 15. Για ευνόητους λειτουργικούς λόγους, ορίζεται ένας μέγιστος αριθμός συμμετοχών των 30 ατόμων.

Η περίοδος «προεγγραφών» (εκδήλωσης ενδιαφέροντος) αρχίζει από τη στιγμή της ανάρτησης στο blog των Εθελοντών του Αυτοδιαχειριζόμενου πρ. Κάμπινγκ Βούλας, μέχρι και την Τετάρτη 6 Γενάρη 2016.
Κατά την περίοδο αυτή, κάθε εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, θα καταγράφεται με σειρά παραλαβής.


Παρακαλούμε να προτιμήσετε την αποστολή E-mail στη διεύθυνση antonis.spanolios@hotmail.com , αναφέροντας οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμό σας και έναν, τουλάχιστον, τηλεφωνικό αριθμό για επικοινωνία μαζί σας.

Σε περίπτωση αδυναμίας αποστολής E-mail, μπορείτε να στείλετε ένα SMS (αναφέροντας οπωσδήποτε και τα στοιχεία που ζητούνται παραπάνω), στον αριθμό 6948000171 (Cosmote).

Στον ίδιο αριθμό μπορείτε να καλείτε στην περίπτωση που δεν υπάρχει εκ μέρους σας ούτε η δυνατότητα αποστολής SMS, ή που επιθυμείτε κάποια σύντομη διευκρίνιση.

*** * ***
το event στο facebook: δώδεκα συζητήσεις Περί Φωτογραφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου