Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Η ταινία «Κάθε ψέμα κρύβει μια αλήθεια» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 8.30 μμ

H τσέχικη δραματική ταινία του Γιαν Χρεμπέκ «Κάθε ψέμα κρύβει μια αλήθεια» θα προβληθεί την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ της Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο που βρίσκεται δίπλα στην πύλη των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.

Σκηνοθεσία: Γιαν Χρεμπέκ
Πρωταγωνιστές: Μάρτιν Χούμπα, Λένκα Βλασάκοβα, Μίλαν Μικούλτσικ, Ντανιέλα
Κολάροβα

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο διακεκριμένος ψυχίατρος Πάβελ Γιόσεκ πρόκειται να τιμηθεί με το «Memory of the Nation» από την κυβέρνηση της Τσεχίας, για το επιστημονικό έργο του και την προσφορά του στην πατρίδα.

Τόσο η όμορφη γυναίκα του όσο και η γοητευτική κόρη του είναι πολύ χαρούμενες για αυτό το βραβείο. Όμως ο Λούντεκ, ο γαμπρός του, ο οποίος εργάζεται στην ερευνητική ομάδα που κινηματογραφεί τη ζωή του Πάβελ, ανακαλύπτει ότι ο πεθερός του βρισκόταν στη λάθος πλευρά της ιστορίας πίσω στα χρόνια της Κομμουνιστικής Τσεχοσλοβακίας.

Ο Πάβελ, παρά την επικείμενη βράβευσή του, δεν είναι και τόσο ηθικά άμεμπτος όσο πολλοί πιστεύουν, καθότι στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τις μυστικές υπηρεσίες ενώ στη συνέχεια συμπορεύτηκε με το καθεστώς που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα.

Η οικογένεια του Γιόσεκ και οι κοντινοί τους φίλοι προσπαθούν τώρα να δουν πως θα διαχειριστούν αυτά τα θέματα, που θα προκύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου