Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!

Με σχεδόν το 53% των ψήφων επικράτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις εκλογές για την προεδρία της Ν.Δ. αποδεικνύοντας ότι ο Μητσοτάκης ζει.

Γιατί, όπως κάθε ιδεολογικός χώρος που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και οι δεξιοί έχουν το ιερό τέρας που τους αξίζει. Τον Μητσοτάκη. Πατέρας, γιος δεν έχει σημασία. Μητσοτάκης να ‘ναι και ότι να ‘ναι.

Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ότι να ‘ναι, οπότε σε αυτή την περίπτωση η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Και τα πόδια…

Συνολικά, στις γαλάζιες κάλπες προσήλθαν για το δεύτερο γύρο 334.752 νεοδημοκράτες, δηλαδή καμιά εκατοσταριά χιλιάδες λιγότεροι ηλικιωμένοι από ότι στον πρώτο γύρο οι οποίοι πέθαναν στο μεσοδιάστημα.

Με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλη από τη δύναμή του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και τελικά να νικηθεί από το άγριο νιάτο της Ν.Δ. Που εκτός από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, νίκησε και την Ντόρα Μπακογιάννη…

Επίσης στις συγκεκριμένες εκλογές 3.077 έριξαν άκυρο και 1.154 λευκό. Γεγονός που αποδεικνύει ότι ένα σημαντικό ποσοστό των δεξιών είναι πυροβολημένοι.

Πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει βάλει ως στόχο την ανανέωση της παράταξης με νέο αίμα. Σωστός βρικόλακας ο άτιμος. Άλλωστε το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει…

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι στόχος του είναι το κόμμα να αποτελέσει σύντομα αξιόπιστη εναλλακτική λύση διακυβέρνησης απέναντι στον λαϊκισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Γιατί όταν ένας Μητσοτάκης γεννιέται, ένας λαϊκισμός πεθαίνει.

Κατά τα άλλα υπάρχουν κάποιοι, κυρίως αντιδραστικοί λαϊκιστές, που συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι Μητσοτάκης καλός, μόνο νεκρός. Αυτοί ξέρουν!

takoureliatragoudameakoma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου