Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Η ΝΔ ξαναγίνεται "νεοφιλελεύθερη" και οι "δανειστές" έχουν ένα σκαλοπάτι περισσότερο στο εσωτερικό της χώρας

"Υβρίδια νεοφιλελευθερισμού όπως το ΠΟΤΑΜΙ και ορισμένες "προσωπικότητες" του ΠΑΣΟΚ θα ενσωματωθούν άμεσα στην ΝΔ" σημειώνει στο πρώτο σχόλιό του μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Με σχόλιό του που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης τονίζει ότι "η ΝΔ ξαναγίνεται "νεοφιλελεύθερη" και οι "δανειστές" έχουν ένα σκαλοπάτι περισσότερο στο εσωτερικό της χώρας".

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Χρ. Βερναρδάκη:

Η ΝΔ ξαναγίνεται "νεοφιλελεύθερη" και οι "δανειστές" έχουν ένα σκαλοπάτι περισσότερο στο εσωτερικό της χώρας. Υβρίδια νεοφιλελευθερισμού όπως το ΠΟΤΑΜΙ και ορισμένες "προσωπικότητες" του ΠΑΣΟΚ θα ενσωματωθούν άμεσα στην ΝΔ.

Η Κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν υποχρέωση να πετύχουν την αντιστροφή της φοράς του κοινωνικού αυτοματισμού που οι νεοφιλελεύθεροι πιέζουν να επιβάλλουν. Και πολύ γρήγορα....

Μεγάλος χαμένος σήμερα στη ΝΔ ο χώρος του "πολιτικού φιλελευθερισμού". Μετά το 2009 έχει σαφή σημάδια αποσύνθεσης, χωρίς κοινωνικές και ιδεολογικές δυνάμεις, χωρίς διανοούμενους, χωρίς ηγεσία.

Η πραγματική μάχη τώρα ξεκινάει. Θα είναι μια μάχη του "δημοσίου συμφέροντος" έναντι του "ιδιωτικού συμφέροντος" και της "δημοκρατίας" έναντι του "κρατικού νεοφιλελεύθερου αυταρχισμού". Το μέλλον διαρκεί πολύ...


left

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου