Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Οι συνήθεις ύποπτοι βανδάλισαν το Πάρκο Αγ. Παρασκευής Ελληνικού - Εγκαίνια αποκατάστασης χωρίς Πλούταρχο


Η πρωτότυπη ταμπέλα δεν πειράχτηκε
Σαν να μην έφταναν οι βανδαλισμοί σε πλατείες, συντριβάνια, παιδικές χαρές, σχολεία, κάδους απορριμμάτων κλπ...

Οι συνήθεις ύποπτοι, "τα παιδιά με τα μαύρα" και "οι κουκουλοφόροι απ' το
Τορόντο" συνεπικουρούμενοι από στελέχη της παράταξης Κορτζίδη βανδάλισαν το Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο Αγ. Παρασκευής Ελληνικού.

Όπως έγινε γνωστό από τα έγκυρα LaspiOnLine και RustyCity οι δράστες έδρασαν συντονισμένα, χρησιμοποιώντας ως γιάφκα το γνωστό ημιυπόγειο της οδού Τριπόλεως όπου στεγάζονται τα γραφεία της παράταξης Κορτζίδη, τα οποία -όπως είναι γνωστό- δεν γνωρίζουμε ποιοι τα χρηματοδοτούν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες των ανωτέρω έγκυρων ιστολογίων, θεωρείται βέβαιο ότι χρηματοδοτούνται από τους χρυσωρύχους της Eldorado Gold που δεν είναι τυχαίο ότι είναι ίδιας εθνικότητας με τους κουκουλοφόρους από το Τορόντο.

Οι ίδιοι ανθρακωρύχοι επένδυσαν στην εξόρυξη της Χαλκιδικής, δημιούργησαν νέες θέσεις εργασίας και φλόμωσαν τον πρώην υπουργό του Σημίτη και δήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη κ. Πάχτα στις χορηγίες, ξέχασαν όμως να πληρώσουν φόρους στο ελληνικό δημόσιο από το 2007.

Σε αντάλλαγμα μάλιστα το ελληνικό δημόσιο αρνήθηκε να εισπράξει τα πρόστιμα ύψους 1,75 εκατομμυρίων ευρώ που επέβαλλαν οι υπηρεσίες του ελληνικού κράτους από το 2012 μέχρι το 2014.

Πλειοδοτώντας στην έγκυρη ενημέρωση το εγκυρότερο γραφείο τύπου του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης αποκάλυψε ότι πρόκειται περί κοινού σχεδίου του Κορτζίδη με την Eldorado Gold:

Τα παιδιά απ' το Τορόντο
Η καναδική εταιρεία υπέκυψε στον κομμουνιστοσυμμορίτη και ιδεολογικό καθοδηγητή των αναρχοσυμμοριτών που απειλούσε ότι θα έστελνε στη Χαλκιδική "τα παιδιά με τα μαύρα" και έστειλε στον Κορτζίδη "τα παιδιά απ' το Τορόντο" με προφανή στόχο να ακυρώσουν την ελπιδοφόρα επένδυση στο Ελληνικό και να καταστρέψει το υπέρλαμπρο έργο Κωνσταντάτου.


Τέλος το γραφείο τύπου σημειώνει ότι δεν μπορεί να πληρώνουν όλοι οι δημότες του Δήμου μας για τη συντήρηση του Πάρκου και να το απολαμβάνουν μόνο οι κάτοικοι της Αγ. Παρασκευής, γι αυτό θα επιβληθεί εισιτήριο 5 ευρώ στους Αγιοπαρακευιώτες, ενώ θα χρειάζονται κάρτα εισόδου όσοι φοράνε μαύρα ρούχα ή έχουν μαύρο σκύλο.

Κατακεραυνώνει την αντιπολίτευση ο κ. Κωνσταντάτος:
 
Η τραμπάλα του κουτιού
Με ανάρτησή του στο facebook ο πρώτος πολίτης της πόλης και γνωστός συγγραφέας τονίζει με τα χαρακτηριστικά ελληνικά του:

"Νέοι βαναδαλισμοί είναι απίστευτο. Απο την μία βαθυστόχαστες αναλύσεις από την αντιπολιτευση που ενώ δεν καταδικάζει τους βανδαλισμούς ασκεί κριτική για τον χορηγό που την περέδωσε (σ.σ. την τραμπάλα προφανώς που βλέπετε στη διπλανή φωτο) του κουτιού..."






Η ανάρτηση του κ. Κωνσταντάτου
Και συνεχίζει: "... αλλά φταίει γιατί δεν προβλεψε ότι κάποιος άρρωστος σκόπιμα πλέον παράτησε κλαδιά πάνω στην πέργολα και οικοδομικά υλικά στο Πρότυπο Πάρκο. Ποίος ξέρανε τα φυτά και ποίος τα άφησε ακλάδευτα κύριοι της αντιπολίτευσης σε δυο ολοκαίνουρια παρτέρια (που αποφεύγετε να θίξετε) θα το δούμε σύντομα" (σ.σ. αποδεικτικά στοιχεία στη διπλανή φωτο).









Τα παρτέρια ένα χρόνο πριν
Και με μια επιθετική κίνηση εντυπωσιασμού ο κ. Κωνσταντάτος -προφανώς για να αποδείξει ότι δεν χρειάζεται αστυνομική έρευνα, αφού ο ίδιος διέγνωσε "αρρώστια"-  ποστάρει και φωτογραφία πώς ήταν τα παρτέρια του Πάρκου πέρυσι.

Ταυτόχρονα ο Οργανισμός Νεολαίας, Αθλητισμού & Διαχείρισης του Πάρκου αποφάσισε ότι το Πάρκο θα παραμείνει κλειστό για λόγους ασφαλείας λόγω των βανδαλισμών από μέλη παράταξης και κίνησης που το είχαν ανοίξει το 2009 (για τις αμοιβές του προέδρου και αντιπροέδρου που επανέφερε η διοίκηση Κωνσταντάτου εξακολουθεί να κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο).


Το κάψιμο είναι το Νο1 πρόβλημα που αντιμετωπίζει το γκαζόν
Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι παράγοντες των αθλητικών σωματείων του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, με την οποία δεν αναφέρονται στο ρόλο της Eldorado Gold, αλλά δίνουν το λόγο της τιμής τους ότι θα κρεμάσουν από τους ευκαλύπτους του πάρκου "τα παιδιά με τα μαύρα", αλλιώς τα γκαζόν των γηπέδων θα γίνουν σαν το εικονιζόμενο παρτέρι του Πάρκου.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζουν ότι δεν θέλουν να εμπλακούν στα πολιτικά πάθη που προωθεί η παράταξη του πρώην δημάρχου, γι αυτό το κρέμασμα του Κορτζίδη αναβάλλεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποκατάσταση του Πάρκου θα είναι άμεση, όμως τα εγκαίνιά της θα γίνουν χωρίς τον Πλούταρχο που δήλωσε ότι τη μαλακία την κάνεις μια φορά - και όχι όπως ο Σφακιανάκης που σε κάθε συνένετυξη πετάει την ίδια παπαριά.

Θα είναι όμως ο Κίκο και τα Boys & Noise που είναι μικρά ακόμα και δεν κατανοούν την τωρινή στάση του Πλούταρχου.

Υ.Γ. Amber Alert:

Η αλήθεια στις 17.11.2015
Στο μεταξύ άφαντη έχει γίνει η πολλά υποσχόμενη ιστοσελίδα που μας ενημέρωνε έγκυρα και έγκαιρα με κύριο αντικείμενο το πρώην αεροδρόμιο.

Πέραν του γεγονότος ότι έχω εκπλαγεί με τις γνώσεις τους περί "άρρωστων" ατόμων, αναρωτιέμαι αν όλοι εκεί στην παράταξη Κωνσταντάτου έχουν σπουδάσει στην ίδια ιατρική σχολή.



Η αλήθεια στις 24.11.2015
Είμαι όμως απολύτως σίγουρος ότι έχουν σπουδάσει στην ίδια σχολή επικοινωνίας, αφού μπορούν -αλλάζοντας τη θέση μιας ημερομηνίας στο ίδιο άρθρο- να αλλάζουν την αλήθεια, να σπιλώνουν αυτούς που λένε την αλήθεια και ταυτόχρονα να πείθουν... κάποιους.

Σίγουρα έχουν μέλλον, αρκεί οι επενδυτές και οι χορηγοί τους να μην αποδειχθούν τσιγκούνηδες.



Στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τους βανδαλισμούς στο Πάρκο *:





* Οι φωτογραφίες είναι από την Τσούχτρα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου