Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Λάζαρος Λασκαρίδης: Μετέτρεψαν τη γιορτή Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας σε κομματική φιέστα

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν την Κυριακή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσηςτου Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας και Όμορων Δήμων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Αρκαδία είναι ένας πανέμορφος τόπος και οι καταγόμενοι από εκεί, διακρίνονται για τη μετά παρρησίας έκφραση της άποψής τους, τη λεβεντιά τους, αλλά, συγχρόνως, και για τη φιλοξενία τους.

Δυστυχώς, σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση κινήθηκαν οι διοργανωτές της αποψινής εκδήλωσης του Συλλόγου Αρκάδων Καλλιθέας. Ούτε λίγο-ούτε πολύ τη μετέτρεψαν από εθνικοτοπική σε καθαρά κομματική, δίνοντας ευθύς εξαρχής το λόγο στο σύνολο των πολιτευτών του εν λόγω πολιτικού φορέα, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο ίδιος με εκείνον που διοικεί σήμερα τον Δήμο.

Η παρουσία μας στην εκδήλωση αυτή, περατώθηκε πρόωρα, αφού επί μία ώρα και δέκα λεπτά, γίναμε μάρτυρες αυτής της κομματικής φιέστας, από την οποία -μέχρι εκείνη τη στιγμή- απουσίαζε παντελώς ο λόγος είτε των άλλων πολιτικών φορέων, είτε της αντιπολίτευσης του Δήμου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο λόγος δόθηκε -πέραν των δύο παριστάμενων βουλευτών, που είναι λογικό- σε αντιδημάρχους του Δήμου (σε έναν δε, δύο φορές), σε δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης, σε τουλάχιστον τρεις πολιτευτές του εν λόγω κόμματος -το οποίο ανέφεραν πολλάκις- και σε κανέναν άλλον, παρότι άπαντες οι υπόλοιποι εκπροσωπούνταν επαρκώς.

Από τη στιγμή δε, που συμβαίνει πρόσωπο εκ των τελεταρχών να έχει άμεσο προϊστάμενο αντιδήμαρχο (εκείνον που του έδωσε το λόγο δύο φορές και κάλεσε στο βήμα και μία επιπλέον, επιπλήττοντας, συγχρόνως, και τον εκφωνητή διότι προτίμησε ν’ αναφέρει αντιδήμαρχο γυναίκα-η ευγένεια το επέβαλλε- κι όχι εκείνον πρώτο), νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται κανένα άλλο σχόλιο.

Υ.Γ. Δεν αναφέρουμε το όνομα του κόμματος, επειδή η ευθύνη δεν βαρύνει το ίδιο αλλά τους διοργανωτές της εκδήλωσης. Βεβαίως, σε αυτή την πόλη είμαστε όλοι λίγο-πολύ γνωστοί…

Από βάθους καρδιάς, ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους τους Αρκάδες, της Καλλιθέας και μη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου