Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Όλοι οι άνθρωποι του -νέου- προέδρου ήταν εκεί -στον enikos...

Εμφανίστηκε ο Κυριάκος στην εκπομπή του Σταρ "Στον Ενικό" και ήταν να τον... λυπάται κανείς όταν τέθηκε στη διάθεση του κοινού που έπαιρνε μέρος στην εκπομπή.

Τι του έλαχε του καημένου... Ο μόνος που έλειπε από το κοινό για να γίνει ακόμη πιο σκληρή η κατάσταση ήταν ο... Άδωνις.


Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο ποιοι ήταν οι άνθρωποι που... στρίμωξαν τον Μητσοτάκη (όπως τους ανακάλυψε ο χρήστης Ich Bin Koulis στο twitter);

Προσοχή! Ακολουθούν εικόνες για πολύ γέλιο...
Εντάξει, η Μαργαρίτα αγαπάει τη Νέα Δημοκρατία, την ΟΝΝΕΔ γενικά, την ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας ειδικά και διαβάζει Νεοδημοκράτη για να ενημερώνεται. Αυτό την κάνει μη αντικειμενική; Σας παρακαλώ!Ο Δημήτρης αγαπάει τον Κυριάκο, είναι μέλος της ομάδας... φίλων Άδωνι, διαβάζει και αυτός Νεοδημοκράτη και βρέθηκε στο πάνελ ως ανεξάρτητος πολίτης για να στριμώξει τον Κυριάκο (του). Ωραία...Ο Στέφανος αγαπάει τον Παναθηναϊκό. Και τον Κυριάκο, τον Άδωνι, τον Φορτσάκη και θέλει ξανά Αντώνη Σαμαρά. Τι δεν καταλαβαίνεις;Ο Μιχάλης το διαφήμισε κιόλας ότι θα είναι στην εκπομπή για να δει -ξανά- από κοντά το πολιτικό του είδωλο. Είναι η Νέα Δημοκρατία, ηλίθιε.


Και για να μην το κουράζουμε άλλο, στο πάνελ ήταν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!


Κρίμα που δεν έγινε και γκάλοπ. Να φανεί ότι ο Κυριάκος πάει για τουλάχιστον 100% στις επόμενες εκλογές. Τουλάχιστον! Πάντα τέτοια...


το χωνί

*** * ***

Ο ΕΝΙΚΟΣ του Χατζηνικολάου χθες, με φιλοξενούμενο τον Κυριάκο, μας υποσχέθηκε ισχυρή παρουσία της νέας γενιάς στο κοινό.

Μιας γενιάς που ενεργοποιείται περνώντας στην αντεπίθεση, προβληματίζεται, δεν κομματικοποιείται, μιλά με ειλικρίνεια, δεν χειραγωγείται, συμμετέχει στον δημόσιο διάλογο, δεν αναπαράγει παθογένειες του παρελθόντος, προωθεί λύσεις, δεν αρνείται τις προκλήσεις, αντικρίζει το μέλλον με σιγουριά.

Τι, όχι;

*** * ***
Παπασταύρου και υιός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στον ενικό σε στελέχη του κόμματος του, αφού οι απλοί πολίτες του γύρισαν την πλάτη. Και τι τους είπε; Ζήτω ο Παπασταύρου!

του Νίκου Μωραΐτη

Ήταν καλός ηθοποιός χθες το βράδυ «Στον Ενικό». Ήρεμος,
μειλίχιος, προσπάθησε να κρύψει όμορφα τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα του κάτω από ωραία τσιτάτα, αγαπημένα σε όλους, όπως «δουλειές», «ανάπτυξη», «δίκαιη φορολογία», «σύγχρονο κράτος».

Θα παραστήσω κι εγώ ότι έχω άνοια και δεν θα θυμηθώ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο υπουργός των απολύσεων, δεν θα μιλήσω καθόλου για το παρελθόν. Θα μείνω στον καλό ηθοποιό του παρόντος.

Έλα όμως που ο ηθοποιός πρέπει να έχει και έργο για να παίξει. Κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε. Κι όταν ένας ηθοποιός δεν έχει σενάριο, αυτοσχεδιάζει. Κι όταν αυτοσχεδιάζει, τσουπ, τρυπώνει στο στόμα του η αλήθεια και όλη η πρόσοψη του καλού, μοντέρνου και διαλλακτικού καταρρέει.

Έτσι τρύπωσε στο στόμα του Κυριάκου η ιστορικής σημασίας φράση που θα τον ακολουθεί στο εξής: «Ο Παπασταύρου έκανε καλό στη χώρα».

Σημειώστε την ημερομηνία που ειπώθηκε: ξημερώματα 23ης Φεβρουαρίου 2016, ο νέος αρχηγός της ΝΔ έγινε πλυντήριο. Γιατί όταν έχεις γαλουχηθεί με SIEMENS, δεν αργείς να υιοθετήσεις και κάθε άλλη μάρκα…

Το Βατερλώ δεν άργησε αν έρθει. Και ήρθε όταν οι πολίτες άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις. Οργίασαν τα social media. Για κάθε «πολίτη» που ρωτούσε, έβρισκαν και ανέβαζαν φωτογραφίες του από συναντήσεις με τον Κυριάκο, από συνέδρια της ΝΔ, από προεκλογικές εκδηλώσεις, πάντα με την κομματική σημαία. Αυτό δεν ήταν κοινό, ήταν και α και ου και ΔΑΠ - ΝΔΦΚ.

Και ναι μεν ο Νίκος Χατζηνικολαου δεν θα μπορούσε να ξέρει ποιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκπομπή του (κακώς λοιπόν του καταλογίζουν πρόθεση κάποιοι θερμόαιμοι του διαδικτύου), ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως δεν ήξερε ποιους έχει απέναντί του και τους αντιμετώπιζε σαν «απλούς πολίτες»; Για να κοροϊδέψει ποιον; Προφανώς τους κανονικούς απλούς πολίτες.

Αν, πάντως, κάτι έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τη σύνθεση του χθεσινού κοινού της συνέντευξης Μητσοτάκη, είναι το εξής:

Για να κληρωθούν μόνο στελέχη της ΝΔ ως κοινό, σημαίνει ότι μόνο στελέχη της ΝΔ δήλωσαν συμμετοχή. Κι αυτό, με τη σειρά του, σημαίνει ότι ο κανονικός κόσμος τον Μητσοτάκη τον έχει γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι.


Όσο και αν οι δημοσκόποι προσπαθούν να καλλιεργήσουν την εικόνα του λαοπρόβλητου, ο Μητσοτάκης αφορά μόνο στο κομματικό του ακροατήριο, συν κάτι παρα-Ποταμίσιους και κάτι κυρίες άρτι αφιχθείσες από κομμωτήρια του Κολωνακίου που ψήφιζαν τον μπαμπά.

Ο απλός κόσμος απουσιάζει, γι' αυτό και η κερκίδα γεμίζει από ΔΑΠίτες και νεοφιλελεύθερα wannabe πουλέν της παράταξης.

altsantiri.gr


*** * ***
Συνέλευση της ΔΑΠ στον «Ενικό»… με τον Κυριάκο!

Μόνο ο σωφέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ήταν χθες στον «Ενικό» του Ν. Χατζηνiκολάου.

ΔΑΠίτες, ΟΝΝΕΔίτες αλλά και απλοί ψηφοφόροι της ΝΔ, συμμετείχαν μαζικά στη live συνέλευση του κόμματος.

Οι πληροφορίες πως μετά την εκπομπή κληρώθηκε τριήμερο στην Αράχωβα και πολυεκτυπωτής Siemens σε δύο τυχερούς... ελέγχονται ως ανακριβείς!

altsantiri.gr

*** * ***

Τους αποψινούς πελάτες του Χατζηνικολάου δεν φαίνεται να είχε καιρό να τους δει ο Μητσοτάκης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου