Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Η Σκυτάλη στη Γλυφάδα: Στις 10 Απριλίου οι σκυταλοδρομίες «Glyfada Βίκος Street Relays»

Συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση των σκυταλοδρομιών δρόμου «Glyfada Βίκος Street Relays» δόθηκε στο Δημαρχείο της Γλυφάδας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου (11.30πμ.- 1.30μμ) με σημείο εκκίνησης το Παλιό Δημαρχείο, από τον Δήμο Γλυφάδας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ερμής 1877 και έχει σκοπό την ενίσχυση του έργου του σωματείου «Make A Wish».

«Είναι τιμή μας η Γλυφάδα να φιλοξενεί αυτή τη σημαντική διοργάνωση. Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε το «Βίκος Street Relays» που μετά από ένα οδοιπορικό σ' όλη τη χώρα κάνει στάση στην πόλη μας» τόνισε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και συμπλήρωσε:

«Είναι αυτονόητη η δέσμευση μας για ουσιαστική βοήθεια στη διεξαγωγή της διοργάνωσης που δεν είναι μια απλή σκυταλοδρομία αλλά πρόκειται για έναν αγώνα αλληλεγγύης και προσφοράς σε παιδιά που ψάχνουν να πιάσουν τη σκυτάλη της ελπίδας».

Ο κ. Δορκοφίκης επεσήμανε ότι το «Glyfada Βίκος Street Relays» στηρίζεται στο τετράπτυχο που περιλαμβάνει αθλητισμό, αλληλεγγύη, ψυχαγωγία και εκπαίδευση. Επίσης, κάλεσε όλους του Γλυφαδιώτες να δηλώσουν συμμετοχή.

Η κα. Ζαφειροπούλου του «Make a wish» αφού ευχαρίστησε του διοργανωτές δήλωσε ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την εκπλήρωση ευχών παιδιών που αντιμετωπίζουν μια απειλητική ασθένεια.

Ο κ. Πλακίδας αναφέρθηκε στους όρους συμμετοχής αλλά και στις διαδρομές. Όπως είπε θα διεξαχθούν σκυταλοδρομίες 4x50μ., 4x100μ., 4x2500μ., 2x5000μ. και ατομικός αγώνας τρεξίματος 10 χλμ και η συμμετοχή θα είναι 3 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο ΔΑΚ «Μάκης Λιούγκας», στα καταστήματα της Forthnet και στην πλατφόρμα register.relays.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου