Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Κάλεσμα σε συλλογικότητες για συντονισμό ενάντια στις εκποιήσεις, το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 6.00μμ - ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α.

Κάλεσμα για συνάντηση και συντονισμό των συλλογικοτήτων που αντιδρούν στις τρεις μεγάλες εκποιήσεις του παραλιακού μετώπου, απευθύνουν η "Επιτροπή ενάντια στην εκποίηση του Λιμανιού του Πειραιά", η "Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό" και η "Επιτροπή ενάντια στην εκποίηση της Χερσονήσου της Βουλιαγμένης.

Η συνάντηση θα γίνει στο ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 6.00μμ.

Ακολουθεί ολόκληρο το κάλεσμα:

Οι εξελίξεις και στο μέτωπο της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας είναι ραγδαίες. Η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ επιδιώκουν όσο γίνεται γρηγορότερα να κλείσουν τις τρεις μεγάλες εκποιήσεις-φιλέτα στο παραλιακό μέτωπο του Σαρωνικού (Λιμάνι Πειραιά, πρ. Αεροδρόμιο Ελληνικού - παραλία Αγίου Κοσμά και χερσόνησο Βουλιαγμένης).

Στην πολιτική των εκποιήσεων αντιδρούν έντονα φορείς και κινήσεις πολιτών από όλο το παραλιακό μέτωπο γιατί κατανοούν ότι εάν πραγματοποιηθούν, θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις τόσο στο φυσικό περιβάλλον του Σαρωνικού, τα ιστορικά μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, όσο στην εθνική αλλά και την τοπική οικονομία των παράκτιων δήμων.

Για τους λόγους αυτούς κρίνουμε ότι είναι ανάγκη να συντονίσουμε τους αγώνες μας προκειμένου να αποτρέψουμε όχι μόνο τις προαναφερόμενες εκποιήσεις, αλλά και κάθε εκποίηση της δημόσιας περιουσίας

Για τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των αγώνων καλούμε σε ανοιχτή συνάντηση τις συλλογικότητες που είναι αντίθετες με τις εκποιήσεις, προκειμένου να σχεδιάσουμε από κοινού ενωτικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις

Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο χώρο του ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α, στο πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο.

Για επικοινωνία: 6937450241-6937131389-6979145366-6977990887

  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου