Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψε σύμβαση για συντήρηση πρασίνου και ανανέωση 5 πάρκων αναψυχής

Σύμβαση για τη συντήρηση του πρασίνου και την προμήθεια φυτικού υλικού για πάρκα του Λεκανοπεδίου, υπέγραψε η Περιφέρεια Αττικής.

Η σχετική σύμβαση, την οποία υπέγραψε
η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατόπιν της ολοκλήρωσης της διαδικασίας Επαναληπτικού Διεθνούς Ανοικτού Μειοδοτικού διαγωνισμού, εξασφαλίζει, σύμφωνα με την Περιφέρεια, τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης και ανανέωσης για πέντε πάρκα αναψυχής και σημαντικούς πνεύμονες πρασίνου στην Αττική.

Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις που προβλέπονται στη Σύμβαση, συνολικού κόστους 374.960,94 ευρώ με ΦΠΑ, αφορούν:

το Πεδίο του Άρεως, την Πλατεία Πρωτομαγιάς, το Λόφο Εθνικής Αντίστασης, το Αττικό Άλσος και το Πάρκο Ριζάρη, όπου θα πραγματοποιηθούν ολοκληρωμένες εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και εμπλουτισμού των φυτεύσεων παράλληλα με τους απαραίτητους καθαρισμούς, κλαδέματα, εργασίες φυτοπροστασίας, μηχανική εξυγίανση και ζιζανιοκτονίες, και θα αποκατασταθούν οι βλάβες και οι φθορές στα αρδευτικά δίκτυα, στις περιφράξεις, στους χλοοτάπητες και στο χρωματισμό επιφανειών, πχ παγκάκια.

Το περιεχόμενο των εργασιών, που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σε ένα έτος, εξειδικεύεται σύμφωνα με τις ξεχωριστές ανάγκες και την υφιστάμενη κατάσταση κάθε πάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου