Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

"Έξω από την Ε.Ε. και έξω οι βάσεις του θανάτου" βρωντοφώναξε το Δημοτικό Συμβούλιο Ελληνικού-Αργυρούπολης



Αν στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ελληνικού-Αργυρούπολης γινόταν ένα γκάλοπ, είναι βέβαιο ότι -σχεδόν(;)- ομόφωνα θα αποφασιζόταν η ανατροπή του καπιταλισμού, η ήττα του ιμπεριαλισμού,
η έξοδος από το ΝΑΤΟ, η έξοδος της χώρας και... από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γιατί -και δεν κάνω πλάκα- αυτά ψήφισαν ομόφωνα όλοι οι "μένουμε Ευρώπη" δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Κωνσταντάτου υιοθετώντας το σχέδιο ψηφίσματος της παράταξης του ΚΚΕ, με την προσθήκη βέβαια ότι πρέπει να μπει χρονοδιάγραμμα για να ξεκουμπιστούν οι ξυπόλυτοι και να καλωσορίσουμε την κοινοπραξία Λάτση, Αράβων και Κινέζων.

Το μόνο που έλειψε από τη συνεδρίαση ήταν ο "παλμός", καθώς τα λεβεντόπαιδα της Ενωμένης Πόλης -σε αντίθεση με τη συνεδρίαση που συζητούσε για το άνοιγμα του Σταδίου της Αργυρούπολης- δεν χοροπηδούσαν στα έδρανα φωνάζοντας "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" την ώρα που ψήφιζαν "ο λαός, το εργατικό λαϊκό κίνημα να αντιταχθεί στη δράση των ιμπεριαλιστών και να κλείσουν όλες οι ευρωατλαντικές βάσεις".


Ακόμα και οι ακραίοι -του κινήματος της γραβάτας, ντε- νεοφιλελέδες σύμβουλοι του κ. Κωνσταντάτου το ψήφισαν, αλλά προχθές δεν είχαν πρόβλημα μη γίνουμε Κορέα ή Βενεζουέλα, μιας και το ψήφισμα καταδικάζει "τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων...".


Δεξιάς απόκλισης θεωρήθηκε το σχέδιο ψηφίσματος της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης, γιατί δεν επιβεβαίωσε το "νοσηρότητα. Όλοι οι μετανάστες εδώ κατά τον κύριο Κορτζίδη." που της καταλογίζει η παράταξη του κ. Κωνσταντάτου.

Σε αντίθεση με τις επικοινωνιακές κορώνες του επικοινωνιολόγου, το σχέδιο της Δημοτικής Συνεργασίας που μειοψήφισε αναφέρει μεταξύ άλλων (σημείο 2) ότι το Ελληνικό δεν πρέπει να γίνει ένας τεράστιος χώρος φιλοξενίας, ότι οι χώροι φιλοξενίας πρέπει να είναι μικρής κλίμακας και να δημιουργηθούν και άλλοι χώροι φιλοξενίας στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Κατά τα άλλα, φωνάζει ο κλέφτης για να τρομάξει η αλήθεια...

Νοσηρότητα!!!
"Οι γιατροί έφυγαν στις 4 Μαρτίου από το Ελληνικό γιατί το θεωρούν ως χώρο φιλοξενίας επικίνδυνο και ακατάλληλο για την υγεία των μεταναστών, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή μας".

Νοσηρότητα!!!
Ο Ali Jafar τους έπεισε ότι το Ελληνικό ως χώρος φιλοξενίας δεν είναι επικίνδυνο και ακατάλληλο για την υγεία των μεταναστών, ούτε για την ευρύτερη περιοχή μας.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στις 9 Μαρτίου
στη σελίδα των Γιατρών του Κόσμου
Νοσηρότητα!!!
Αυτοί πίστεψαν τον Ali, και όχι τον πρώτο πολίτη της πόλης, και επέστρεψαν στις 9 Μαρτίου...

Νοσηρότητα!!!
Οι γιατροί αδιαφορούν που θα βρωμίσει η παραλία του Αγ. Κοσμά, θα γεμίσουν τα νερά αρρώστειες, θα ξεβάψουν οι μετανάστες και θα αλλάξει το χρώμα
της θάλασσας, δεν θα ζυγώνουν οι τουρίστες και θα χαθεί η επένδυση του Λάτση...

Νοσηρότητα!!!
Οι γιατροί πιστεύουν ένα παιδί και όχι έναν επικοινωνιολόγο που ταυτόχρονα είναι και γιατρός ειδικευμένος στην ψυχική υγεία, και αστυνομικός που εντοπίζει τους βάνδαλους πριν την ΕΛΑΣ, και δήμαρχος τρομάρα μας...

Νοσηρότητα!!!
Οι γιατροί αδιαφορούν για τις κορασίδες του Δήμου μας που ο Κορτζίδης τις έταξε στους μαροκινούς, αφγανούς και πακιστανούς τζιχαντιστές του καταυλισμού έναντι ευτελούς τιμήματος...
ΥΓ: Ήδη από το 2011 ο κ. Κωνσταντάτος είχε πρωτοστατήσει σε κινητοποίηση, γιατί ισχυριζόταν ότι ο τότε δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης και ο τότε υπουργός ΠροΠο Παπουτσής είχαν συμφωνήσει να γίνει το Ελληνικό Αμυγδαλέζα. 
Με τον Παπουτσή ο κ. Κωνσταντάτος ασφαλώς δεν είχε εμμονές. 
Είχε από τότε με τον Κορτζίδη, αλλά τώρα νοιάζεται μόνο για το καλό της πόλης... 
Εντελώς τυχαία είχε και με τους μετανάστες, αλλά τώρα νοιάζεται μόνο για την "επένδυση". 
Αλλά αυτά είναι απλά καμώματα της ιστορίας μπροστά στο χτίσιμο μιας λαμπρής πολιτικής καριέρας. 
Άλλωστε ο κ. Κωνσταντάτος δεν είναι ρατσιστής... Είναι; 
Το σχέδιο που ψήφισε η παράταξη Κωνσταντάτου
με μια προσθήκη και καμιά αφαίρεση.
Ακόμα δεν έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου.

Το σχέδιο ψηφίσματος που κατέθεσε
η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου