Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

"Με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθώ την επιχείρηση συγκάλυψης της κοπής δένδρων"

Πριν: Περισσότερα τετραγωνικά γκαζόν
Μετά: Περισσότερες θέσεις πάρκινγκ
Με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθώ την επιχείρηση συγκάλυψης της κοπής δένδρων από την δημοτική αρχή του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης... και από τον λαλίστατο αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Μπορεί κάποτε να ψήφιζαν τα δένδρα... αλλά αυτό αφορούσε άλλες εποχές... άλλες συγκυρίες και πάνω από όλα διαφορετικές καταστάσεις.

Δυστυχώς και με λύπη βλέπω ότι η παρούσα δημοτική αρχή με πρακτικές του παρελθόντος, προσπαθεί να αποκτήσει πολιτική πελατεία...

Απόδειξη είναι οι συνεχείς αθρόες κοπές δένδρων με πιο χαρακτηριστική την κοπή των δένδρων στην τρίγωνο Κύπρου και Αργυρουπόλεως και μαζί με τα δένδρα ξαφνικά μίκρυνε ο χώρος της πλατείας και έγινε χώρος στάθμευσης των πελατών του γνωστού χορηγού...

Αλήθεια πού ήταν η λαλίστατη δημοτική αρχή την Κυριακή που ο ιδιώτης ισοπέδωσε το πράσινο?

Μάλλον πανηγύριζε για την χορηγία που θα έδινε για την παιδική χαρά...



*** * ***
και τέσσερις απαντήσεις του ιστολογίου σε απορίες αφελών πολιτών:

1. Η δημοτική αρχή βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των πανηγυρισμών, γι αυτό δεν έχουμε ακόμη αποτελέσματα της "διερεύνησης" που εδώ και 20 μέρες υποσχέθηκε ο κ. Κωνσταντάτος.

2. Όσοι βρίζουν τη δημοτική αρχή για διαπλοκή με τους χορηγούς, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα δέντρα κόβονται γιατί κινδυνεύουν από τις κάμπιες - κατά το "πονάει χέρι, κόβει πόδι".
3. Το Πάρκο Αφροδίτης αφέθηκε να στην τύχη του επί δημαρχίας Κωνσταντάτου, για να μην επιβαρυνθούν οι δημότες μας, αφού -έτσι κι αλλιώς- το ζήτησε προς αξιοποίηση η Lamda Development του Λάτση.

Πάρκο Αφροδίτης
4. Για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις δεν ευθύνεται η δημοτική αρχή Κωνσταντάτου που παρέλαβε τα δέντρα...
σάπια...

Οδός Καλλιπόλεως, οικία αντιδημάρχου παιδείας
...και γεμάτα από κουκούλια με κάμπιες.

Παρκάκι Χρ. Τραπεζούντος - Αναπαύσεως - Τριπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου