Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Μοσχάτο: "Ο εκατοντάχρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε" στην Κινηματογραφική Λέσχη της Μεσοποταμίας

Η σουηδική ταινία "Ο εκατοντάχρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε" του Φέλιξ Χέρνγκρεν θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας,
την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 7.00μμ.

Η προβολή θα γίνει στο "Σπίτι της Μεσοποταμίας", Πλάτωνος 13 - Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά όσοι μπορούν και επιθυμούν, ενισχύουν το "καλάθι της αλληλεγγύης" με τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Η Μεσοποταμία στηρίζει τους πρόσφυγες, καθώς και τις αλληλέγγυες δομές και τους εθελοντές που τους βοηθούν. Έτσι, εκτός από την προαιρετική σας συνεισφορά στο Καλάθι της Αλληλεγγύης, κατά την προσέλευσή σας στις προβολές, μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε χρηματικά, με όποιο ποσό μπορείτε και επιθυμείτε στο ειδικό κουτί που θα βρείτε στο χώρο, ενώ μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο mailing list των εθελοντών.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα "Η Λογοτεχνία στη μεγάλη οθόνη", η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας παρουσιάζει, αυτή την Κυριακή, 13/3/2016, τη σουηδική ταινία "Ο εκατοντάχρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε", σε σκηνοθεσία Φέλιξ Χέρνγκρεν.

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο, ευπώλητο μυθιστόρημα του Γιόνας Γιόνασον και πρωτοβγήκε στις αίθουσες το 2015.

Κουρασμένος από την ανιαρή ζωή του γηροκομείου στο οποίο βρίσκεται, ο Άλαν Κάρλσον αποφασίζει να εξαφανιστεί.

Το ταξίδι που ξεκινά θα είναι απρόβλεπτο, γεμάτο ανατροπές και σουρεαλιστικό χιούμορ - ενώ παράλληλα ο θεατής παρακολουθεί την ανάμειξη του Κάρλσον σε μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα του 20ου αιώνα και τις συναντήσεις του με μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ίδιου αιώνα.


Το event στο facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου