Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Την παιδίατρο Αιμιλία Γιαννοπούλου τίμησε η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας "Εμείς" στην εκδήλωση για τη Μέρα της Γυναίκας

Τη Κυριακή στις 6 Μαρτίου του 2015 η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας "Εμείς" γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας με την χοροεσπερίδα που πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Όασις της Γλυφάδας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος Λένα Μαυρακάκη ενώ αφιέρωμα στη γυναίκα έγινε από την κ. Ερμιόνη Κοροσίδου, η οποία έχει διατελέσει μέλος ενώσεων για τα δικαιώματα της γυναίκας στο εξωτερικό.

Τα σωματείο βράβευσε την παιδίατρο Αιμιλία Γιαννοπούλου , η οποία παρέχει ιατρικές υπηρεσίες σε άπορα παιδιά του σωματείου και την ευχαρίστησε για τον συνεχή εθελοντικό και ακούραστο αγώνα που δίνει τόσα χρόνια στη πόλη μας .

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος κάλεσε για να απευθύνουν χαιρετισμό: την βουλευτή Β Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρά Καφαντάρη, την βουλευτή Β Αθήνας της Ν.Δ κ. Σοφία Βούλτεψη και την Αντιπρόεδρο του ΚΑΠΠΑ και πρόεδρο των Μικρασιατών Γλυφάδας κ. Μαίρη Παπάζογλου ως επίσημες προσκεκλημένες.

Στην δική της ολιγόλεπτη ομιλία η Πρόεδρος τόνισε:

"Γιορτάζουμε για τη δύναμή τους, για το ηθικό τους, για τις γυναίκες που όχι μόνο επιβιώνουν αλλά και προοδεύουν. Γιορτάζουμε για το όραμα της ισότητας. Γιορτάζουμε για τον όλο και μεγαλύτερο αριθμό ανδρών που κατανοούν ότι η ισότητα είναι ωφέλιμη τόσο για τους άνδρες όσο και τις γυναίκες.

Για εμάς η σημερινή ημέρα έχει πολιτική σημασία για την υποστήριξη της ενδυνάμωσης και της ισότητας των γυναικών και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να την γιορτάζουμε κόντρα σε όλους τους αντί- που θέλουν απλά να είναι αντί".

Στη συνέχεια ο ελληνικός πολιτισμός συναντήθηκε με τον ινδικό μέσα από ένα πλούσιο και δυνατό ινδικό χορό και το πλήθος των παρευρισκομένων ενθουσιασμένο ξεκίνησε το δικό του ξέφρενο χορό μέχρι το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου