Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Ντροπή! Οι Τζιτζιφιές αποτελούν το Κωσταλέξι της Καλλιθέας»

Να τερματιστεί επιτέλους το καθεστώς των τελευταίων δεκαετιών, που εγκαθίδρυσαν οι διοικήσεις του Δήμου Καλλιθέας, θεωρώντας τις Τζιτζιφιές «παρακόρη της πόλης», ζήτησε ο επικεφαλής της παράταξης "ΤΩΡΑ Καλλιθέα", δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης.

Όπως υπογράμμισε, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Γ’ ΚΑΠΗ «οι Τζιτζιφιές ανέκαθεν αποτελούσαν τον κεντρικό τόπο αναψυχής ολόκληρης της Καλλιθέας, ενώ τώρα, άκρως παραμελημένες, από τις διοικήσεις του Δήμου και το κεντρικό κράτος, βρίσκονται στο απόλυτο όριο της παρακμής».

«Δυστυχώς, στις Τζιτζιφιές αναβιώνει το Κωσταλέξι της Καλλιθέας», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι αυτή η κατάσταση βαρύνει εξ ολοκλήρου τους ιθύνοντες, οι οποίοι «πρέπει να αισθάνονται ντροπή».

Στάθηκε στην ανάγκη «να ξαναβγούν οι Τζιτζιφιές και κατ’ επέκταση ολόκληρη η Καλλιθέα στη θάλασσα» κι αυτό, όπως είπε, θα συμβεί μόνο αν αποκτήσουν άμεσα πρόσβαση οι κάτοικοί της στον παραλιακό χώρο της πόλης.

Τέλος, επεσήμανε ότι αποτελεί επιτακτικό καθήκον της σημερινής διοίκησης του Δήμου να προχωρήσει τάχιστα στη δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας που να συνδέει τις Τζιτζιφιές αλλά και τ’ άλλα απομακρισμένα σημεία της πόλης με τους δύο σταθμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου που υπάρχουν στα όριά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου