Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ο Χορός του Μίλωνα στο ''Ασπρο Πιάτο''. Ρεπορτάζ και Συνεντεύξεις (video)

της Εριέλλας Χρυσού

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Σμύρνης ο Μίλων πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στο Άσπρο Πιάτο, στην Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

Σε μία γεμάτη αίθουσα από φίλους και μέλη του Μίλωνα, οι παραβρισκόμενοι διασκέδασαν τρώγοντας, πίνοντας και χορεύοντας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr κάλυψε την εκδήλωση.

Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, Γ.Γ. του Μίλωνα, χαιρέτησε την εκδήλωση και δήλωσε στην κάμερα του www.nstv.gr πως, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΟΝΣ τελευταία, προχωράει, επιβεβαιώνοντας πως «τα καλύτερα έρχονται» και υπενθυμίζονατς το καθιερωμένο σύνθημα του Μίλωνα «πάμε όπως παλιά».

Ο Θανάσης Πανούσος, παίκτης της ομάδας βόλλεϋ του Μίλωνα, ευχήθηκε για την υπόλοιπη αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα και ιδιαίτερα για την ομάδα του να επιστρέψει σύντομα στην Α1.

Ο Δημήτρης Πανταζής, δημοτικός σύμβουλος και εκδότης της εφημερίδας «Φωνή της Νέας Σμύρνης», ευχήθηκε στο ιστορικό σωματείο «να ξεπεράσει τις προσδοκίες και να φτάσει στο μέγιστο επίπεδο ανόδου».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του Μίλωνα Βρανάς Γκρέκας υπογράμμισε ότι η αγάπη των φίλων, γονέων, αθλητών και προπονητών αλλά και του ΔΣ μπορεί να στείλει το Μίλωνα ψηλά.


nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου