Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Κοινή Συνέντευξη Τύπου των συν-διοργανωτών των αγώνων «Ειρηνοδρομία 2016» που θα γίνουν στον Άγιο Δημήτριο

Στην έδρα του ΣΕΓΑΣ (Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων) παραχώρησαν κοινή Συνέντευξη Τύπου με θέμα την διεξαγωγή των αγώνων «Ειρηνοδρομία 2016» στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Παναγούλεια 2016», η δήμαρχος του Δήμου Αγίου Δημητρίου κα Ανδρούτσου, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστος Καπάταης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής.

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε, επίσης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών, κ. Κοζομπόλη, στην οποία απονεμήθηκε ο τίτλος της επίσημης πρέσβειρας των αγώνων.

Η «Ειρηνοδρομία 2016» θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου 2016, και θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10, 5 και 2,5 χλμ καθώς επίσης και τη διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ ΑμεΑ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και το πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ «Kids' Athletics».

Η κοινή δράση όλων των παραπάνω, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Ο.Φ.Κ.Α Οδυσσέας, έχει στόχο μέσα από τις επετειακές εκδηλώσεις «Παναγούλεια 2016» που θα πραγματοποιηθούν στο δήμο Αγίου Δημητρίου προς τιμή και μνήμη του Αλέκου Παναγούλη, να προωθήσει το αθλητικό και αγωνιστικό πνεύμα των πολιτών με την όσο το δυνατό πιο ευρεία συμμετοχή τους στους αγώνες αλλά παράλληλα αποτελεί και σπουδαία δράση υπέρ της ειρήνης.

Όλοι οι ανωτέρω παρευρεθέντες στη συνέντευξη, δεσμεύτηκαν για τη μεταξύ τους συνεργασία, κάλεσαν τους πολίτες να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους την εν λόγω διοργάνωση και δήλωσαν την πεποίθησή τους για την επιτυχή έκβασή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου