Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Για την πεζοδρόμηση της Αρτέμιδος στον Άλιμο - Για την αποκατάσταση της αλήθειας

Διευκρινίσεις δίνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής κίνησης Αλίμου “ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο ΚαλαμάκιΕλένη Μπελιά, Δημήτρης Κλαυδιανός, Αλέκα Γιαννούτσου-Αρμάου για την ψήφο τους
στο δημοτικό συμβούλιο σε σχέση με την πεζοδρόμηση της οδού Αρτέμιδος.

Μεταξύ άλλων οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, στην επιστολή τους που απευθύνεται στον "Παλμό της Γλυφάδας", τονίζουν τα εξής:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σάς ενημερώνουμε ότι στο δημοτικό συμβούλιο ζητήσαμε να γίνει εφαρμογή όλου του σχεδίου πεζοδρόμησης που προβλέπει η Πολεοδομική Μελέτη, ώστε να κυκλοφορούν με ασφάλεια οι μαθητές/τριες στα σχολεία (Νηπιαγωγείο, δύο Λύκεια και ένα ιδιωτικό φροντιστήριο) που βρίσκονται στις οδούς Αρτέμιδος, Παρθενώνος και Θησέως.

Εφόσον η διοίκηση πρότεινε την τμηματική εφαρμογή της πεζοδρόμησης, προτεραιότητα για εμάς είχαν οι δρόμοι μπροστά από τα σχολεία όπου φοιτούν οι περισσότεροι μαθητές/τριες, δηλαδή οι οδοί Παρθενώνος και Θησέως μπροστά από τα δύο δημόσια Λύκεια.

Διαφωνήσαμε, συνεπώς, και καταψηφίσαμε την επιλογή τη διοίκησης του κ. Κονδύλη να θέσει σε εφαρμογή τη Μελέτη ξεκινώντας από το σημείο όπου εξυπηρετούνται τα λιγότερα παιδιά.

Οποιαδήποτε διαφορετική ερμηνεία είναι αναληθής.

Σας ευχαριστούμε

Ελένη Μπελιά, Δημήτρης Κλαυδιανός, Αλέκα Γιαννούτσου-Αρμάου
δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής κίνησης Αλίμου “ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου