Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Χρήστος Ρώσσιος: «Θα αποδοθούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες για την κακοδιαχείριση στην ΕΒΖ» (ηχητικό)


«Σε απλήρωτους αγρότες βεβαιώθηκε στην εφορία το ποσό του ΦΠΑ που τους αναλογεί κι αυτό το θέμα είναι απαράδεκτο και πρέπει να ρυθμιστεί άμεσα»
δηλώνει στο κόκκινο Θεσσαλονίκης 93.4 ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης περιγράφοντας τις συνέπειες της κακοδιαχείρισης που οδήγησε την βιομηχανία ένα βήμα πριν το κλείσιμο.

Ο κ. Ρώσσιος κάνει λόγο για υπέρογκες αμοιβές «μέσος όρος μισθού είναι 3000 ευρώ κι αυτό δεν θα συνεχιστεί» δηλώνει και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «υπάλληλοι των γραφείων της Θεσσαλονίκης λαμβάνουν 600 ευρώ επίδομα παραμεθορίου».

Ο ίδιος λέει ότι «γνωρίζουμε μόλις το 1% των προβλημάτων που υπάρχουν», αφήνει ανοικτό το θέμα πώλησης των εργοστασίων της Σερβίας «θέλουμε να διασφαλίσουμε την λειτουργία σε Πλατύ, Ορεστιάδα και Σέρρες» και τονίζει ότι «είμαστε σε αγώνα να πείσουμε τους αγρότες να ανεβάσουν τον αριθμό στρεμμάτων της τευτλοκαλλιέργειας και ήδη υπάρχουν αποτελέσματα στον Έβρο».


Αναφέρει ακόμη ότι «υπήρχε σχέδιο απαξίωσης της εταιρείας και θα αποδοθούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες για όσα έγιναν και ήδη για την υπόθεση των 50 εκατομμυρίων ευρώ η υπόθεση προχωρά σε δικαστικό επίπεδο και για αυτό δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».


Σε ότι αφορά την παραίτηση του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Γιαννακίδη αναφέρει ότι «υπέβαλλε την παραίτησή του γιατί του ζητήσαμε να επιστρέψει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, και τότε υπέβαλλε την παραίτησή του την οποία έκανα δεκτή».

Ακούστε:

στο κόκκινο

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου