Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Με υπογραφή Δούρου το Πολυδύναμο Βιοκλιματικό Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης

Με επαίνους το Γραφείο Τύπου του δήμου Νέας Σμύρνης υποδέχτηκε την υπογραφή από την Περιφέρεια Αττικής της Προγραμματικής Σύμβασης για το Πολυδύναμο Βιοκλιματικό Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης.

Και δικαιολογημένα, γιατί πλέον αποτελούν παρελθόν οι πρακτικές της διοίκησης Σγουρού που -μιλώντας για τη Νότια Αθήνα- περιοριζόταν σε έργα σχεδόν αποκλειστικά στο Παλαιό Φάληρο, αφήνοντας τους άλλους δήμους χωρίς υποδομές.

Η διοίκηση Δούρου έχει αναδείξει το άλλο πρόσωπο της Περιφέρειας και στον δίκαιο τρόπο κατανομής κονδυλίων και έργων ανάμεσα σε όλους τους δήμους παίρνοντας υπόψη και τις ανάγκες τους κι αυτό γίνεται παραδεκτό σχεδόν από όλους.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του δήμου Νέας Σμύρνης:


Η υπογραφή με την Περιφέρειας Αττικής αναδεικνύει την ειλικρινή στάση να βοηθήσει χωρίς παρωπίδες κάθε Δήμο και τοπική κοινωνία που έχει ανάγκη από έργα πνοής.

Η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας αποδεικνύει έμπρακτα ότι αντιλαμβάνεται πως το συγκεκριμένο έργο έρχεται να δώσει όραμα στις προσπάθειες εκατοντάδων αθλητών της πόλης μας, σε μια συγκυρία που γινόμαστε όλο και πιο συχνά υπερήφανοι για τις επιτυχίες των παιδιών μας που προπονούνται στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας.

Το νέο Κλειστό Γυμναστήριο με την δημοπράτησή του έρχεται να καλύψει την ανάγκη των κατοίκων της περιοχής για κλειστές αθλητικές υποδομές, καθώς πρόκειται να αποτελέσει χώρο άθλησης τόσο για τη μαθητική κοινότητα όσο και για τους αθλητικούς συλλόγους.

Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας, με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον και τις ανάγκες των επόμενων γενεών. Για το λόγο αυτό, πιστοί στις δεσμεύσεις μας, εργαζόμαστε για τη δημιουργία έργων και υποδομών με περιβαλλοντική ταυτότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου