Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Αποκλείει τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ από το συνέδριο της ΝΔ ο Κυρ. Μητσοτάκης

Τα σκουπίδια στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ
είναι το ελάχιστο σε σχέση με όσα δεν είδαμε
Τον αποκλεισμό των εκπροσώπων της ΟΝΝΕΔ από το συνέδριο της ΝΔ, που ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή, ανακοίνωσε πριν λίγο ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα την επανίδρυση της "γαλάζιας" νεολαίας, αλλά και παραδεχόμενος πως στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ επικράτησαν "εικόνες απαξίωσης".

«Οι εικόνες απαξίωσης της ΟΝΝΕΔ στο συνέδριο της ιστορικής νεολαίας της παράταξης εκπέμπουν παρακμή και τέλος εποχής. Όλα όσα έγιναν σε μια τόσο νοσηρή ατμόσφαιρα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Στην ομιλία μου στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ την Παρασκευή, είπα ξεκάθαρα ότι "δεν θα ανεχθώ μία ΟΝΝΕΔ μηχανισμών που θα αναπαράγει τις παθογένειες του χθες".

»Στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ δεν πραγματοποιήθηκε καμία εκλογική διαδικασία. Κατά συνέπεια δεν θα συμμετέχουν στο συνέδριο του Κόμματος αντιπρόσωποι από το συνέδριο της Νεολαίας.

»Οι ευθύνες για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση θα αποδοθούν άμεσα, όπως ορίζει το καταστατικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προαναγγέλλοντας, ουσιαστικά, πειθαρχικές διαδικασίες κατά όσων χρεωθούν το φιάσκο.

Επίσης, όπως προαναφέρθηκε, ο πρόεδρος της ΝΔ ουσιαστικά ανακοίνωσε την επανίδρυση της νεολαίας του κόμματος, λέγοντας:

«Τιμούμε την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Δίνουμε ισχυρή προοπτική στη σχέση μας με τους νέους και για αυτό προχωράμε αμέσως μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ. Αφήνουμε στο χθες τις αρνητικές νοοτροπίες και πρακτικές, τους μηχανισμούς εξυπηρετήσεων και διανομής προνομίων, που διάβρωναν τη νεολαία του Κόμματος και την απήχησή της στους νέους. Η ΟΝΝΕΔ μετά την επανίδρυσή της θα είναι μια σύγχρονη, δημιουργική πολιτική νεολαία. Ανοιχτή σε όλους τους νέους. Συλλογική χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, ομάδες και ομαδάρχες. Μια νεολαία που θα προβάλλει και θα υπηρετεί ιδέες και πολιτικές υπέρ των νέων, της κοινωνίας και της πατρίδας μας».

η Αυγή

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου