Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Καμιά συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής στο «Blue Money Show» με τίτλο «Επενδύοντας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα»

Καλό να το δεις!... Να το ζεις;;;
Σε αυθαίρετη και εσφαλμένη ενημέρωση από την πλευρά των διοργανωτών του Φόρουμ οφείλονται οι παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί σχετικά με τη δήθεν συνεργασία και συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στο «Blue Money Show» με τίτλο «Επενδύοντας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα» που πραγματοποιήθηκε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Η Περιφέρεια καλεί όσους αναπαρήγαγαν την ανακριβή είδηση περί συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής, να προβούν στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Θυμίζουμε ότι το ιστολόγιό μας κράτησε αποστάσεις από το δελτίο τύπου - "ρεπορτάζ" της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο και βεβαιώνουμε ξανά τους αναγνώστες ότι άμεσα θα είμαστε σε θέση να σας εκθέσουμε μια πιο αντικειμενική εικόνα συνοδευμένη με κάποιες εποικοδομητικές -ελπίζουμε- σκέψεις.

Ακολουθεί η ανακοίνωση - διάψευση της Περιφέρειας Αττικής:

Η Περιφέρεια Αττικής διευκρινίζει ότι οι διοργανωτές του Φόρουμ με τίτλο «Επενδύοντας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα» που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Blue Money Show», χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί της, ανέφεραν πως αυτό λαμβάνει χώρα σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

Μετά από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία με τους διοργανωτές, αποκαταστάθηκε η αλήθεια στα επόμενα Δελτία Τύπου.

Η διευκρίνιση αυτή καθίσταται αναγκαία προς άρση των όποιων παρεξηγήσεων μπορεί να έχουν δημιουργηθεί λόγω της αυθαίρετης και εσφαλμένης ενημέρωσης από την πλευρά των διοργανωτών του Φόρουμ.

Τέλος, επειδή ορισμένα δημοσιεύματα στον Τύπο ή/και ανακοινώσεις αυτοδιοικητικών παρατάξεων εξακολουθούν να αναπαράγουν την ανακρίβεια, υπογραμμίζεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ουδεμία συνεργασία υπήρξε μεταξύ της Περιφέρειας και των διοργανωτών της ημερίδας.

Όσοι για τον οποιοδήποτε λόγο αναπαρήγαγαν την ανακριβή είδηση περί συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής, παρακαλούνται να προβούν στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου