Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ο Μητσοτάκης ήρθε σε δημοτικό σχολείο της Αργυρούπολης & συζήτησε με τους μαθητές τα προβλήματα της εκπαίδευσης


Το πρόγραμμα της ΝΔ για τη δημόσια παιδεία κλήθηκαν να συντάξουν οι μαθητές δημοτικού σχολείου της Αργυρούπολης, γιατί ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη του γνωρίζουν άριστα τα προβλήματα της εκπαίδευσης,
αλλά μόνο της ιδιωτικής.

Στο περιθώριο της συνάντησης με τα παιδιά ο κ. Μητσοτάκης ήπιε καφεδάκι με τους δασκάλους του σχολείου (ο διευθυντής φρόντισε να λείπει, παρότι γνώριζε), φωτογραφήθηκε με τον παλιό του φίλο, παραμυθογράφο και δήμαρχο της πόλης και του υποσχέθηκε ότι θα εντάξει τα βιβλία του στη διδακτέα ύλη των νηπιαγωγείων.

Αποχωρώντας ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι, όταν γίνει πρωθυπουργός, θα ικανοποιήσει το αίτημα των μαθητών που τού ζήτησαν να μην κάνει απολύσεις δασκάλων από το σωρό, αλλά να αρχίσει από τους δασκάλους του δικού τους σχολείου.

Όλα αυτά βέβαια δεν ήταν δυνατόν να μείνουν ασχολίαστα από τους συνεργάτες του ιστολογίου μας.



*** * ***
Νάση Πετριτσοπούλου

Σήμερα έγινε κάτι υπέροχο στο σχολείο μου. Ήρθε ένας διάσημος σταρ και μαζί του η τηλεόραση. Όλα τα παιδιά χαρήκαμε, γιατί και μάθημα χάσαμε και μας είδαν όλοι στις φωτογραφίες και τα κανάλια.


Μαζί του ήταν κι άλλοι σπουδαίοι που χαμογελούσαν όλη την ώρα. Τι πανηγύρι! Χαιρετούρες, αυτόγραφα, «περάστε», «από δω παρακαλούμε», «τι καλά παιδιά που είστε» και τέτοια…

Ποτέ ως τώρα δεν είχε συμβεί να έρθει στο σχολείο μας κάποιος από αυτούς που βλέπουμε στην τηλεόραση, όταν αρχίζουν να βρίζουν και να μουντζώνουν οι μεγάλοι και λέω με το μυαλό μου μήπως από δω και πέρα θα γίνεται συχνά.

Φαίνεται το νέο σχολείο έτσι θα είναι από δω και πέρα: πανηγύρι!

Βέβαια, εγώ ντράπηκα λίγο στην αρχή, γιατί δεν ήξερα ποιος ήταν, ούτε τι σπουδαίο έχει κάνει, αλλά μετά μου είπαν.

Ωστόσο μπερδεύτηκε λίγο το πράγμα. Άλλοι μου λένε ότι είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, άλλοι ο γιος μιας από τις οικογένειες που μας κατέστρεψαν. Στις εξηγήσεις μπλέκεται κι ένα ψυγείο, αλλά αυτό δεν έχω καταλάβει ακόμα πού κολλάει.

Θα το πω στη δασκάλα!

*** * ***
Μιλτιάδης Ευσταθιάδης

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 1ο Δημοτικό Αργυρουπολης...

Ενημερώθηκε, λέει το δελτίο τύπου του δήμου, για τα προβλήματα της εκπαίδευσης, του ολοήμερου κ.α...

Και χαμόγελα πολλά!!! Και φωτογραφίες...

Ασφαλώς και δεν συναντήθηκε με δασκάλους που είχε θέσει ο ίδιος σε διαθεσιμότητα, με σχολικούς φύλακες, με δημοτικούς αστυνοόμους...
Φαντάζομαι ότι τού το υπενθύμισε ο δήμαρχος... ή όχι ?

Είχε την ευκαιρία, νομίζω... κι όχι την τελευταία...

*** * ***
Χριστίνα Σταμπουλτζή

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν πήγε σε έναν άλλο δήμο, πχ της Γλυφάδας, με νεοδημοκράτη δήμαρχο που έχει δώσει μάχες για την παράταξη.

Να υποθέσω ότι εκεί ο δήμαρχος δεν είναι του χεριού του;

Να υποθέσω ότι έβαλε το δαχτυλάκι του ο "μέντορας του Γιάννη", κ. Χατζηδάκης του Π. Φαλήρου στέλνοντας μήνυμα στους υπόλοιπους που δεν τίμησαν την εκδήλωση της "Αθηναϊκής Ριβιέρας" στον Αστέρα;

Γιατί από τα λεγόμενα του κ. Χατζηδάκη και το πολύ λιβάνι, κάτι τέτοιο κατάλαβα!!!

Ο καιρός θα δείξει...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου