Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Εμείς ξέρουμε να τραγουδάμε το "the eye of the tiger"



Το πρώτο ΦΛΕΜΑ έχει πέσει πλέον σε παράκρουση. Δεν κάνει αντιπολίτευση κάνει μαύρη προπαγάνδα.


Τη μια μέρα ανεβάζει το θέμα με τα άκυρα πτυχία, απαντάει ο Φίλης όπως πρέπει, βγαίνει και η Γιάννακου και τους τα ρίχνει που τόσα χρόνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν εφάρμοζαν το νόμο της , το καταπίνουν αμάσητο ελπίζοντας να μείνει κάτι απ' τη λάσπη.

Αλλάζουμε το νόμο για την περιουσιακή κατάσταση και το πόθεν έσχες των βουλευτών και βγαίνει να κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι νομιμοποιεί τις offshore!!!


Κάνω μια εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, μιλάω σε αμφιθέατρα με την πλειοψηφία των γιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων, παραδίδουμε 14 ασθενοφόρα, εγκαινιάζουμε το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ είναι ότι αποδοκιμάστηκα επειδή 8 (ολογράφως οκτώ) μέλη της Ανταρσύα και της ΛΑΕ φώναξαν δυο συνθήματα πίσω από ένα πανώ στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας, στους οποίους απάντησα στα ίσα παίρνοντας τη ντουντούκα που φώναζαν τα συνθήματα.

ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΟΜΩΣ είναι ότι τις βρωμιές και τα ΨΈΜΜΑΤΑ του πρώτου ΦΛΕΜΑΤΟΣ, τα κάνει δελτία τύπου η αξιωματική αντιπολίτευση του Κυριάκου και του Μουρούτη.

ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ που τα ονόματα συνεργατών τους είναι σε όλες τις λίστες της φοροδιαφυγής από Λαγκάρντ έως Παναμά να πιάνουν στο στόμα τους τα μέλη της κυβέρνησής μας με ανοίκειους χαρακτηρισμούς.

Τολμάνε οι κρατικοδίαιτοι, οι λήσταρχοι του δημοσίου χρήματος, οι οργανωτές της μίζας και της διαπλοκής, τα τσιράκια ξένων αφεντικών να κατηγορούν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ για διαφθορά και αχρειότητα!!!

- Πειράζει βέβαια που φάνηκε από τον έλεγχο του Γενικού Λογιστηρίου ότι το πρώτο ΦΛΕΜΑ και κάποιοι δημοσιογράφοι του πήραν πάνω από 300.000 ευρώ για διαφημιστική δαπάνη από το ΚΕΕΛΠΝΟ μόνο το 2014.

- Πειράζει βέβαια που αποκαλύπτουμε και αλλάζουμε το γλέντι στην υγεία που είναι μπλεγμένα όλα τα τοπικά συστήματά διαπλοκής και ψηφοθηρίας της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ.

- Πειράζει βέβαια που η δικαιοσύνη και γενική Γραμματεία διαφθοράς κινείται και έχει μαζέψει σε 1 χρόνο 170.000.000 ευρώ από τη λίστα Λαγκάρντ όταν είχατε μαζέψει σε τρία χρόνια μόνο 20 εκατ.

- Πειράζει που ο Κυρίτσης μιλάει για ταξική μεροληψία.

- Πειράζει που ο Τσακαλώτος έφερε συμφωνία και δε σας βγαίνει η παρένθεση.

- Πειράζει που ο Τσίπρας έβαλε σφήνα στην Ευρώπη του Σόιμπλε και αλλάζει τους συσχετισμούς, πειράζει που υπογράφει συμφωνίες με τον Πούτιν, πειράζει που πάει την άλλη βδομάδα στην Κίνα.

- Πειράζει που ο λαός, παρά το συμβιβασμό που κάναμε, μας ΣΤΗΡΙΖΕΙ γιατί βλέπει ότι παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό, χωρίς ίδιον όφελος.

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ στην ελληνική ιστορία θα είναι το σαπισμένο διαπλεκόμενο σύστημά σας το οποίο ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ.

ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, γιατί -αν εσείς είστε σκυλιά λυσσασμένα της διαπλοκής- εμείς ξέρουμε να τραγουδάμε το "the eye of the TIGER".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου