Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου βρίσκει πολύ... ανεκτικούς τους Ευρωπαίους προς τον ΣΥΡΙΖΑ (video)

«Σκανδαλώδης είναι η ανοχή των Ευρωπαίων προς τον ΣΥΡΙΖΑ και κατά συνέπεια προς την Ελλάδα» κατά τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η κ. Ασημακοπούλου υιοθέτησε τη γραμμή του ΔΝΤ, μια γραμμή που, όπως τόνοσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, είναι «χυδαία και προκλητική αλλά και ενάντια στο καλό της χώρας».

Ειδικότερα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ανέφερε ότι «επειδή αυτή τη στιγμή οι Ευρωπαίοι έχουν τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα, το Brexit και τις ισπανικές εκλογές, και να σας το πω απλά δεν θέλουν φασαρίες, η πραγματικότητα είναι ότι δείχνουν μια σκανδαλώδη ανοχή στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί τους εξυπηρετεί».

Στα λόγια τής κ. Ασημακοπούλου αντέδρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος αναρωτήθηκε «είναι σκανδαλώδες το ότι κερδίζει η χώρα; Τόσο πολύ το μικροκομματικό συμφέρον;», ενώ παράλληλα χαρακτήρισε «προκλητικό και χυδαίο τώρα που φαίνεται να κλείνει η αξιολόγηση και να κερδίζει η χώρα στη διαπραγμάτευση κάποιοι να παίρνουν το μέρος των ξένων του ΔΝΤ εις βάρος των Ελλήνων που πονάνε, που σφίγγουν το ζωνάρι για να πάει η χώρα καλύτερα. Είναι τραγικό να προσπαθούμε να πάμε καλύτερα και να κατηγορούν τους ξένους που είναι "ανεκτικοί". Είναι χειρότεροι από τον Τόμσεν και τη Λαγκάρντ».


left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου