Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Συρφετός κομματικοποιημένων και ιδρυματοποιημένων κοπριτών

Στις 15 του Ιούνη, μνημονιολάγνοι και ευρωλιγούρια, κάνουν συγκέντρωση στο Σύνταγμα με αίτημα την αλλαγή της διαχείρισης των μνημονίων από άτομα που πιστεύουν σε αυτό και όχι τους ντεμέκ Συριζαίους που όλο κλαίνε όσο υπογράφουν τα πάντα.

Ακομμάτιστοι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού, της Δράσης κ της Δημιουργίας Ξανά, ζητάνε επιτέλους λίγη σοβαρότητα από την ελληνική κυβέρνηση στην εφαρμογή των μνημονικών απαιτήσεων της τρόικας και αφού δεν μπορούν να γίνουν Καρανίκες στην θέση του Καρανίκα, ζητάνε κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να λάβουν κ αυτοί ένα μερτικό από το ξεπούλημα της χώρας.

Πρώην συμβασιούχοι δημοσίου και υπάλληλοι υπουργείων, κρατικοδίαιτες ρουφήχτρες ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών κονδυλίων, αρθρογράφοι χρυσαυγίτικων μπλογκ, διαδηλώνουν με αίτημα τον άμεσο διορισμό τους στις θέσεις που χάσανε από τα κουτάβια του Δραγασάκη και τους αναγκάζουν να βρίζουν το δημόσιο που τους έτρεφε τόσα χρόνια έως ότου ξαναβάλουν το χέρι στο κρατικό μέλι, οπότε τότε θα στηλιτεύουν τον λαϊκισμό του αντιμνημονιακού κόσμου που θέλει να οδηγήσει την χώρα στα βράχια.

Ανεπάγγελτοι αεριτζήδες που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες με αποζημιώσεις από θέσεις δημοσίου που έλαβαν όντας συμβασιούχοι, παρακαλάνε να ξανατρυπώσουν στην κότα με τα χρυσά αυγά και όταν είδαν ότι τελείωσε για αυτούς το πάρτυ, ζήτησαν αξιοκρατία στο δημόσιο και μικρότερο κράτος.

Ο χειρότερος συρφετός κομματικοποιημένων και ιδρυματοποιημένων κοπριτών, στην πιο διασκεδαστική συγκέντρωση από την εποχή των ταυτοτήτων του Χριστόδουλου.

Θα είμαστε εκεί.


Κι επειδή «η αριστερά έχει κατορθώσει πέραν των άλλων μύθων, να ταυτίσει τη "δεξιά" με το κεφάλαιο, κάτι που φυσικά δεν ισχύει»... διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου