Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Δημαρχείο Γλυφάδας: Οι συνέπειες για την τοπική οικονομία από την εφαρμογή του σχεδίου Λάτση, Τετάρτη 20 Ιουλίου, 8.00μμ

Με θέμα τις καταστροφικές επιπτώσεις για την οικονομία των δήμων της ευρύτερης περιοχής από τα φαραωνικά έργα που σχεδιάζονται στο Ελληνικό, η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό, προσκαλεί τον εμπορικό κυρίως κόσμο της ευρύτερης
περιοχής σε ενημερωτική συνάντηση, την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 8.00μμ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας (Άλσους 15).

Όπως επισημαίνεται στην πρόσκληση της Επιτροπής Αγώνα, εάν η «επένδυση» της Lamda Development προχωρήσει και η σχετική σύμβαση με το ΤΑΙΠΕΔ υπογραφεί, οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις στους δήμους της περιοχής και ευρύτερα στο Λεκανοπέδιο Αττικής, θα είναι τεράστιες.

Μια νέα ιδιωτική πόλη 27.000 κατοίκων, 3 έως 3.600.000 τ.μ. θα εγκατασταθεί στο Ελληνικό και θα περιλαμβάνει όλες τις δυνατές λειτουργίες, που σήμερα εξυπηρετούν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι.


Αυτός ο πληθωρισμός ακινήτων και οι νέες χρήσεις που θα εγκατασταθούν θα πλήξουν άμεσα τις εμπορικές, τουριστικές, υπηρεσιών και λοιπές επιχειρήσεις και τη δυνατότητα μελλοντικής ενοικίασης ή/και πώλησης των αδιάθετων ακινήτων, διογκώνοντας τη σημερινή «φούσκα».


Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου